06.04.2022  |  EL  |  Belysning

Nye RGBCCT paneler

Indhold fra partner Hvad er dette?

Fleksibel og energibesparende løsning hos Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter

Valget faldt på TrueColor RGBCCT paneler
- En fleksibel løsning med flere anvendelsesmuligheder…

Hos Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter er der skabt et flot og fleksibelt resultat med green:ID RGBCCT LED paneler med farveregulering og zonestyring via Philipes Hue samt fjernbetjening.

Fleksibelt og energibesparende
I det store konference-lokale i den smukke bygning i Silkeborg har de for nyligt fået udskiftet belysningen i konference-lokalet til en fleksibel og energibesparende løsning, som matcher deres grønne miljøprofil.

Valget faldt på TrueColor RGBCCT paneler
Kravene til belysningen lød bl.a. på at skabe et godt lys med god farvegengivelse (CRI>90), som også skulle være en fleksibel løsning, som kunne tilpasses efter anvendelse af lokalet.

Lokalet har flere anvendelsesfunktioner, og netop derfor var det vigtigt, at belysningen var fleksibel, således lyset kan tilpasses både i lysstyrke, i den hvide lysfarve, i RGBW farver ved festlige lejligheder samt styres i zoner alt efter anvendelse af lokalet.

KLIK HER og find panelet

Valget faldt derfor på de nye LED TrueColor RGBCCT paneler fra green:ID.
TrueColor (CRI>90) RGBCCT LED panel
24V DC, 36W - 60x60 cm.
 

Med dette RGBCCT panel får man både en klar hvid og varm hvid lysfarve samt RGB farverne. Panelet kan styres via fjernbetjening eller smartphone app.

Specifikationer for TrueColor RGBCCT LED panel:

  • Lysstyrke: RGB+2.100~2.500 lumen
  • Lysfarve: RGB+2.700-6.500 kelvin
  • Lysvinkel: 120°
  • Blænde: UGR<19
  • Farvegengivelse: CRI>90
  • Dæmpbar: Ja
  • Garanti: 5 år

 KLIK HER og find RGBCCT panelet

Mere fra Ecofoss/Green:ID

Ecofoss/Green:ID

https://www.ecofoss.dk/da/

Visionen for gren:ID sortimentet er innovative og tildels unikke produkter, som dækker behovet for LED belysning til industri- og erhvervsbygninger mv. I produktudviklingen er der også stort fokus på optimeret montering, som man som installatør sparer mest mulig tid ved montering af produkterne, samtidig med man har et pålideligt produkt og et tilg…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere