10.04.2019  |  VVS  |  Branchen

Nye S-press PLUS fittings fra Uponor skaber én gennemtestet systemløsning

Indhold fra partner Hvad er dette?

Oplev de nye fittings på VVS’19 den 8.-10. maj, stand A-1740.

Nu er MLC-systemet endnu bedre

Nye S-press PLUS fittings fra Uponor skaber én gennemtestet systemløsning

Nu lancerer Uponor en ny serie pres-fittings: S-press PLUS samler det bedste fra flere forskellige fittings-systemer i én ultimativ systemløsning. Størrelserne 16–32 mm i metal er på markedet nu. PPSU skifter efter sommerferien.
De nye fittings erstatter de eksisterende 1:1 og er 100% bagud-kompatible, så de passer til alle eksisterende rør og fittings. Sortimentet er på 87 varianter i metal og vil i den kommende tid blive lagerlagt i alle butikker/filialer.

MLC / AluPEX-systemet

Virksomheden har i forvejen Danmarks bredeste sortiment af MLC – også kaldet AluPEX – som er i kraftig stigning, når byggeriet udfører synlige brugsvandsinstallationer. AluPEX er kompositrør af 2 lag plast omkring et lag af aluminium. En langtidsholdbar kombination af plastrør og metalrør.Uponor er blandt verdens førende producenter af AluPEX og har mange års erfaring med plast/metal systemer. Produkterne fremstilles på topmoderne fabrikker i Tyskland med garanti for højeste kvalitet.

Markante forbedringer og hurtig installation


De nye fittings har en hel række forbedringer, f.eks. er tryktabet i fittingen reduceret med op til 60%. Korrosionsbestandigheden er øget og preskapper i rustfrit stål sikrer yderligere holdbarhed.

Ved installation er der ikke behov for afgratning og kalibrering. Fiksering af preskæber er nu optimeret og mere præcis, og rørstørrelsen fremgår endnu tydeligere på produktet. En synlig presindikator, der kan fjernes ved udført pres, letter også arbejdet.

– Den nye serie lever på alle måder op til markedets krav om en hurtig og sikker installation, siger produktchef Niels Bigum, Uponor VVS. – Alt klares i 3 enkle trin: Afkort + indsæt + pres. Får installatøren brug for gode råd under arbejdet, scannes en QR-kode, der giver adgang til hjælp på stedet.
 

Stort sortiment
- samme VVS-nummer

Med S-press PLUS fuldt lanceret fås et komplet pressortiment fra 16–110 mm med 100% tætte samlinger, da alle dele passer sammen med Uponors MLC-rør.
Med over 200 fittings i metal og flere end 50 fittings i PPSU får VVS-installatører alle muligheder for en 100% korrosionsfri løsning. Da de nye fittings er garanteret utætte ved manglende pres, kan trykprøvning gennemføres med maximal sikkerhed for lækageindikering: Ingen kan tvivle på, om fittingen er presset eller ej!
Alle komponenter er gennemtestede for deres driftssikkerhed og udviklet til at kunne holde i mange år under skiftende forhold. Kvaliteten understreges af, at Uponor yder op til 10 års garanti på det komplette system.
VVS-nummeret er identisk på nye/eksisterende fittings, da de opfylder de samme krav og passer sammen. Se mere på www.uponor.dk

Oplev de nye fittings på VVS’19 den 8.-10. maj, stand A-1740.

Yderligere kontakt:
Produktchef Niels Bigum
UPONOR VVS
Telefon 43 26 34 00
E-mail Niels.Bigum@uponor.com


 

Tags: Uponor, Uponor

Denne artikel er en del af temaet Tema: VVS'19

Mere fra Uponor

Uponor

www.uponor.dk

Uponor er en førende international systemleverandør af VVS, Infrastruktur og indeklimaløsninger til bolig- og erhvervsbyggeri i Europa og Nordamerika. I 2014 beskæftigede Uponor-koncernen omkring 3800 personer i 30 lande og havde en årlig omsætning på over 1.000.000.000 €. Uponor Corporation er noteret på NASDAQ OMX Helsinki i Finland.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere