01.12.2022  |  EL  |  Sikkerhed

Nye sikkerhedsløsninger til danske produktionsvirksomheder

Amerikansk topteknologi kan bringe danske produktionsvirksomheder op på højeste sikkerhedsniveau.

2CNetworks offentliggør, at virksomheden har indgået et strategisk partnerskab med Nozomi Networks. 2C Networks, der har hovedsæde i Aarhus, bliver dermed en af de førende partnere i Danmark, der både kan rådgive om og implementere den avancerede amerikanske sikkerhedsteknologi.

Nozomi Networks er en af verdens førende leverandører af cybersikkerhedsteknologi til specialiserede industrier som energi- og vandforsyning, transport, pharma og produktion. Fælles for disse og en række andre teknologitunge brancher er, at Operational Technology (OT) og Internet-of-Things (IoT) er en central del af deres forretningsmodel. Og det gør dem til ekstremt attraktive mål for hackerangreb.

Sidste år var fremstillingsindustrien den branche, der blev hårdest ramt af cyberangreb, kun overgået af finans- og forsikringsbranchen. Med Nozomis sikkerhedsteknologi kan virksomheder systematisk forebygge sikkerhedsudfordringer, effektivt identificere trusler og hurtigt reagere på angreb. Blandt andet kan produktionsvirksomheder imødegå cyberangreb ved at få styr på deres produktionsudstyr og implementere det nødvendige cyberforsvar.

”Produktionsvirksomheder udbygger hele tiden deres industrinetværk med nye enheder og applikationer fra forskellige leverandører, og konfigurationerne ændres hele tiden på tværs af infrastrukturen. Men det er de færreste virksomheder, der har det fulde overblik over de teknologiske afhængigheder og sårbarheder i deres produktionsnetværk”, siger Thomas Tikjøb, der er partner i 2C Networks.

Uden de rette systemer er det umuligt at overskue og holde styr på sit OT-miljø. Derfor er der mere end nogensinde brug for automatiserede, branchespecifikke sikkerhedsløsninger.

Læs også: Cybersikkerhed inden for elektrisk mobilitet

Thomas Tikjøb fortæller endvidere, at 2C Networks allerede har fået yderst positive tilkendegivelser omkring Nozomi-samarbejdet fra en række kunder, som ønsker at sikre deres produktionsmiljøer, der ofte udgør noget af det mest kritiske i den samlede forretning.
Ud over at være den mest avancerede, moderne løsning i markedet til sikring af driftsteknologi og infrastrukturnetværk er Nozomi også de eneste, som integrerer dybt ind i amerikanske Fortinets sikkerhedsportefølje. 2C Networks er en af Danmarks førende Fortinet-partnere, og derfor er matchet med Nozomi helt perfekt.

”At vi i 2C Networks nu får Nozomi Networks ind som en del af vores portefølje og kan bringe to af verdens absolut vigtigste sikkerhedsleverandører i spil sammen, gør, at vi går fra at være en interessant cybersikkerhedsudbyder til at kunne tilbyde noget helt unikt inden for sikring af OT og IoT. Vi tilbyder nu muligheden for at skabe et kvantespring for cybersikkerheden i danske produktionsvirksomheder”, vurderer Thomas Tikjøb.

- PiB

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere