12.10.2020  |  VVS  |  Varme og køling

Nye smarte og sikre termostatløsninger til badeværelset

Sanitetsproducenten GROHE udvider nu sin portefølje med flere smarte og sikre termostatløsninger til badeværelset.

GROHE udvider sit sortiment med den nyeste generation af termostatløsninger, der både tilbyder øget komfort og et ergonomisk design. Derudover reducerer de vandforbruget med op til 50 procent. Termostaterne er også udstyret med GROHE TurboStat-teknologi, der sikrer en præcis og sikker temperaturregulering, hvilket forhindrer ubehag, når vandet ved et uheld bliver for varmt.

”Vi er glade for, at vores produktportefølje nu kan tilbyde endnu flere termostater med nye egenskaber og fordele for slutkunden. De nye termostater kommer med ergonomiske håndtag med ribbet overflade, der gør dem mere praktiske at bruge. Derudover giver termostaterne mulighed for at spare op til 50 procent på vandet, når du bader, hvilket støtter op om et bæredygtigt vandforbrug. Det er vi virkelig stolte af”, fortæller Poul Christian Pedersen, Landechef for GROHE Danmark, i en pressemeddelelse.

Den nye teknologi skulle ifølge GROHE være let at installere, og så har håndtagene en ribbet overflade, der giver mulighed for et fast greb, selv med våde hænder.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere