09.01.2018  |  EL  |  El-materiel

Nye spændingsvarianter til pålidelig strømforsyning

Indhold fra partner Hvad er dette?

De nye spændingsvarianter fra Phoenix Contacts strømforsyningsserie TRIO Power sørger for pålidelig forsyning til dine belastninger, selv under barske betingelser.

De nye spændingsvarianter fra Phoenix Contacts strømforsyningsserie TRIO Power sørger for pålidelig forsyning til dine belastninger, selv under barske betingelser. De nye strømforsyninger består af 12 V og 48 V enheder med 5 og 10 A udgangsstrøm, som er særligt egnede til applikationer inden for telekommunikation og maskinbygning. Lige som deres forgængere er de meget robuste, både elektrisk og mekanisk.

Disse strømforsyninger har dynamisk boost, som kan starte selv store belastninger med 150% af den nominelle strøm i 5 sekunder. Det robuste design med sin høje chok- og vibrationsmodstand, den høje spændingsfasthed og høje MTBF værdier på mere end 1 mio. timer sikrer sammen med aktiv funktionsovervågning med DC OK LED og potentialefri relækontakter, at alle tilsluttede belastninger forsynes pålideligt. Værktøjsfri fortrådning med Push-in tilslutning sparer tid under installation. Det smalle 35 til 68 mm brede design sparer plads i styretavlen. Det brede temperaturområde på -25 °C til +70 °C garanterer høj fleksibilitet ved ibrugtagning. Takket være det brede indgangsspændingsområde fra 85 til 264 V AC og den omfattende mængde godkendelser kan strømforsyningerne anvendes hvor som helst i verden.

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutni…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere