27.04.2021  |  EL  |  El-materiel

Nye stik til solceller

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nye stik og kabelbaserede strengsikringer udvider Phoenix Contacts Sunclix serie til solcellesystemer. Apparatstikkene er særligt egnede til kabling af invertere og tilslutningskasser. Den hurtige skruetilslutning sparer tid og penge til installation.

Nye stik og kabelbaserede strengsikringer udvider Phoenix Contacts Sunclix serie til solcellesystemer. Apparatstikkene er særligt egnede til kabling af invertere og tilslutningskasser. Den hurtige skruetilslutning sparer tid og penge til installation. Et patenteret Unlock system gør det muligt at anvende mindre dimensioner og gør det nemt at løsne uden behov for særligt værktøj. Forsølvede kontaktorer sikrer tilslutningsteknologi med langvarig holdbarhed. De nye apparatstik er designet til strømme op til 38 A (TÜV)/50 A (UL) og spændinger op til 1500 V (TÜV/UL).

Yderligere fås de nye Sunclix stik med crimptilslutning til kabling af solcellepaneler. Disse varianter understøtter (semi-) automatiserede processer. Forsølvede kontaktorer sikrer lave kontaktmodstandsværdier ved langvarig brug. De nye stik med crimptilslutning er designet til strømme op til 40 A (TÜV)/50 A (UL) og spændinger op til 1500 V (TÜV/UL).

Derudover fås de kabelbaserede Sunclix strengsikringer til at beskytte solcellepanelerne mod skader forårsaget af uønskede overspændinger. Kabeltilslutninger gør installation enkel og fleksibel. Formonterede varianter samt varianter med frie kabelender er tilgængelige. Strengsikringerne fås til spændinger op til 1.500 V ved strømme fra 3,7 til 17 A. Udløsningsadfærden er testet i henhold til TÜV certificering 2PfG 2380.

Internationale godkendelser i henhold til IEC 62852 og UL 6703 sikrer, at stikprogrammet overholder aktuelle og fremtidige krav. Alle nye produkter lever op til et højt beskyttelsesniveau i henhold til IP66 og IP68 (24 h/2 m).

Mere om tilslutningsstik til solceller

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere