08.09.2020  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Nye strømforsyninger fra Schneider Electric

Indhold fra partner Hvad er dette?

Modicon Power Supply: En stærk kombination af høj kvalitet, kompakt design og høj ydelse

Schneider Electric opgraderer sortimentet og introducerer Modicon Power Supply - en ny produktfamilie af strømforsyninger til PLC'er, HMI-paneler og andre komponenter i industrielle applikationer.

Det nye sortiment erstatter det tidligere Phaseo-sortiment og omfatter to serier: Modular og Optimized, som tilsammen dækker langt de fleste behov for stabil strømforsyning i applikationer af enhver størrelse.

Modicon Power Supply byder på et opdateret design i mørkegrå og er desuden kendetegnet ved et robust design. De nye strømforsyninger kan operere i helt op til 70 grader celsius og har desuden ekstra beskyttelse af printkortet mod støv og kemikalier, hvilket gør dem velegnede til brug i hårde miljøer.

Hertil kommer en meget høj kvalitet med stabilt output og indbygget beskyttelse mod overbelastning, kortslutning samt over- og understrømme.

Modular-serien: Samme formfaktor som automatsikringer

Enhederne i den meget kompakte Modular-serie har samme formfaktor som fx automatsikringer og kan derfor monteres på både DIN-skinne og på ramme eller plade. Modicon Modular Power Supply fås i varianter til 5, 12 og 24V med effekt på 10, 15, 30 og 60W.

Optimized-serien: Til mere effektkrævende udstyr

I applikationer med mere effektkrævende udstyr er Modicon Optimized Power Supply det oplagte valg. Disse enheder er lidt større og fås i varianter til 12, 24 og 48V og effekt fra 50 og helt op til 480W.

Sådan gør du

Tilslutning af forsyningsspænding til de nye Modicon Power strømforsyninger sker i bunden, mens afgangene er placeret i top med op til seks terminaler - alt efter model.

Flere af varianterne har potentiometer på fronten til finjustering af udgangsspænding for at kompensere for spændingstab ved længere kabelføringer.

Find det nye sortiment her.

Denne artikel er en del af temaet TEMA: Strømforsyninger

Mere fra Schneider Electric A/S

Schneider Electric A/S

www.se.com

Vi, hos Schneider Electric, mener at adgang til energi og digitale værktøjerer er en grundlæggende menneskerettighed. Vi gør alle i stand til at få mest muligt ud af deres energi og ressourcer, og sikrer at Life Is On for alle, overalt og altid. Vi leverer energi-og automatiserede digitale løsninger med fokus på effektivitet og b…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere