11.11.2020  |  EL  |  El-materiel

Nye tavler til boliger er hurtige at montere

Et gennemtænkt design kan gøre en verden til forskel for travle elektrikere, som vil arbejde mere effektivt når de monterer tavler. Det skriver Schneider Electric, som introducerer en ny serie gruppetavler.

Resi9 er Schneider Electrics omfattende sortiment serie af højkvalitets el-materiel til boliginstallationer, og den nye tavleserie CX byder på et gennemtænkt design med flere smarte detaljer, som letter elektrikerens arbejde.

"Først og fremmest kan den dobbeltisolerede bagplade adskilles fra resten af tavlen, så elektrikeren nemt kan skrue pladen fast på væggen og føre kablerne igennem. Herefter er det nemt og hurtigt at fastgøre tavlen til bagpladen", forklarer Thomas Kvist, som er ansvarlig for tavlemateriel hos Schneider Electric Danmark.

Og så har tavleserien også aftagelige DIN-skinner, som gør det muligt for elektrikeren at samle og montere hver række komponenter på forhånd. Desuden har Resi9 CX mere plads bag DIN-skinnen og en nydesignet jordklemme med fjeder.

"Vi har udviklet Resi9 CX med et skarpt øje på at gøre elektrikernes arbejde lettere. Arbejdet med at samle og montere tavler kan være ret tidskrævende, men med et installationsvenligt design kan elektrikerne frigøre kostbar arbejdstid og blive endnu mere effektivt”, siger Thomas Kvist og tilføjer:

"Der er en Resi9 CX tavle til langt de fleste boligstørrelser. Og hvis der er behov for større installationer, kan flere Resi9 CX-tavler bygges sammen med samlebeslag”.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere