28.05.2019  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Nye tryknapper i metal til planforsænket montering

Indhold fra partner Hvad er dette?

Schneider Electric udvider og opgraderer sortimentet af trykknapper. Harmony flush metalknapper giver optimal kombination af design, kvalitet og robusthed

Optimalt maskindesign handler ikke kun om ydelse. Udseende og brugervenlighed spiller også en væsentlig rolle, både for slutkundens oplevelse af værdi for pengene og for den daglige produktion.

Det mener Schneider Electric, som nu udvider sortimentet af trykknapper i den velkendte produktfamilie Harmony. Nyheden i sortimentet er en serie trykknapper i metal, som er beregnet til planforsænket montering (flush).

"Flush-monterede knapper i tavler og betjeningspaneler giver et flot og overskueligt maskindesign. Resultatet er mere brugervenlige maskiner, som er lettere at rengøre og samtidig sender et klart signal til slutkunden om kvalitet af højeste kaliber," siger Jesper Rasmussen, produktchef for Harmony hos Schneider Electric Danmark.

De nye flush metalknapper kan fås i kapslingsklasser helt op til IP69K og kan derfor også bruges i meget krævende miljøer med strenge krav til rengøring. Sortimentet er komplet og omfatter både tryknapper, signallamper, nødstop, drejeomskiftere, lydgivere med mere.

Design har betydning for effektiviteten
Harmony flush i metal er en del af en større opgradering af Harmony-sortimentet. "Vi kommer med flere spændende nyheder i Harmony-sortimentet i det kommende års tid. Fælles for dem alle er fokus på design og brugervenlighed," lover Jesper Rasmussen.

Han forklarer, at design og æstetik bliver stadigt vigtigere parametre for danske maskinbyggeres konkurrenceevne:
"Slutkunder efterspørger kvalitet i alle led - fra høj ydelse over høj driftssikkerhed til høj brugervenlighed og flot, brugervenligt design. Designet påvirker i høj grad kundernes opfattelse af kvalitet."

"Hertil kommer, at maskindesignet har stor betydning for effektiviteten i den daglige drift. Med optimalt maskindesign kan operatører reagere hurtigere og mere præcist på hændelser i produktionen, så de kan reducere varigheden af driftsstop og mindske produktivitetstab," siger Jesper Rasmussen.

Harmony flush trykknapper i metal er tilgængelige hos grossisterne nu.

Mere fra Schneider Electric A/S

Schneider Electric A/S

www.schneider-electric.dk

Vi, hos Schneider Electric, mener at adgang til energi og digitale værktøjerer en grundlæggende menneskerettighed. Vi gør alle i stand til at få mest muligt ud af deres energi og ressourcer, og sikrer at Life Is On for alle, overalt og altid. Vi leverer energi-og automatiserede digitale løsninger med fokus på effektivitet og bæredygtighed. Vi k…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere