27.09.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Nye vægpaneler er brandsikrede og sparer tid og penge

NIC Denmarks wall panel system (WPS) er nu blevet brandgodkendte efter EU´s klassifikationer.

Den nye brandgodkendelse betyder, at de danskproducerede paneler fra NIC Denmark nu har en K1 10 B-s1 d0 certificering og kan anvendes som vægbeklædning i huse med brandkrav.

”Vores vægpaneler sikrer en brandsikring, der svarer til at sætte to lag almindelige gips op. Fordelen ved vores løsning er, at man kan nøjes med et lag, der monteres med et NIC beslag, ligesom panelerne med vores folie gør, at man ikke skal spartle, pudse og male efterfølgende”, påpeger Arne Spicer Lindgren, der er partner i NIC Denmark. Han tilføjer, at kunderne ved brug af disse vægpaneler dermed kan spare på materialer samt tidsforbrug.

Vægpanelerne leveres i standard størrelse 2500x610 millimeter eller 2500x300 millimeter, men de kan også opskæres i bestemte mål. Vægpanelerne er som standard hvide, men de kan også laves med eksempelvis egefolie eller krydsfinerfolie.

”Vi vil gerne være med at begrænse indhugget i naturens ressourcer. Det er også baggrunden for, at vi kan anvende folie med træ dekor på Fermacell plader, og derved undgå brugen af vores knappe træressourcer”, fortæller Arne Spicer Lindgren, der påpeger, at løsningen også er bæredygtig i en tid med pres på verdens ressourcer.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere