11.01.2019  |  EL  |  El-materiel

Nye varianter af elektroniske sikkerhedsafbrydere

Indhold fra partner Hvad er dette?

Programmet af de en-kanals elektroniske sikkerhedsafbrydere er blevet udvidet med to nye varianter. De nye produkter har permanent indstillede nominelle strømme på 1 A og 8 A. Dermed omfatter programmet seks enheder med faste strømværdier.

Programmet af de en-kanals elektroniske sikkerhedsafbrydere er blevet udvidet med to nye varianter.

De nye produkter har permanent indstillede nominelle strømme på 1 A og 8 A. Dermed omfatter programmet seks enheder med faste strømværdier (1, 2, 3, 4, 6 og 8 A).

Yderligere findes der også varianter med justérbare strømværdier mellem 1-3 A, 1-4 A og 1-8 A. Produkterne kan indstilles i intervaller af 1 A.

Med en bredde på blot 6 mm optager disse en-kanals sikkerhedsafbrydere kun meget lidt plads. Dermed kan pålidelig beskyttelse sikres på trange steder. Takket være muligheden for at brokoble med rækkeklemmesystemet CLIPLINE complete er det hurtigt at implementere en enkel potentialfordeling med de nye enheder. Standard rækkeklemmer og tilbehør kan fortsat benyttes, så ingen nye produkter skal godkendes. Tilpasning til eksisterende applikationer sker hurtigt og enkelt.

Læs mere om en-kanals elektroniske sikkerhedsafbrydere
 

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere