15.04.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Nyhed: 10GB Microswitche fra Microsens

Indhold fra partner Hvad er dette?

MICROSENS sætter nye standarder indenfor ydeevne og applikationer for FTTO-netwærk med den netop lanceret syvende hardwaregeneration.

MICROSENS sætter nye standarder indenfor ydeevne og applikationer for FTTO-netwærk med den netop lanceret syvende hardwaregeneration. Den nye FTTO-switch tilbyder 7-porte, 10G og POE++ (type3). MICROSENS lancerede sine første FTTO-switch for 25 år siden og beviser at de er en stabil producent inden for FTTO-Løsninger, ved at konstant at udvikle det som marked efterspørger.

Den nye 10G Microswitch kommer i den velkendte M45-formfaktor, som MICROSENS introducerede tilbage i 2003 og som nu danner markedstandart for FTTO switche, hvilket gør opgradering af eksisterende FTTO-løsninger til den nye 10G Microswitch nemmere. Den moderne hardware er designet til maksimal ydelse og effektivitet og  gør det muligt at forbinde arbejdspladsen med 10G i gennemprøvet MICROSENS-kvalitet.

Læs mere her

Mere fra Wexøe A/S

Wexøe A/S

www.wexoe.dk

Siden 1958 har vi skabt fremtidens løsninger og resultater til vores kunder gennem mod, indsigt og dedikation. Mod til at se muligheder og tage ansvar, indsigt til at arbejde agilt med kunderne og i markedet samt dedikation til at skabe resultater gennem løsninger. Vi er den stærkeste danske partner, respekteret for vores kvalitetsbrands, vores serviceydelser og vores f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere