09.08.2019  |  VVS  |  Sanitet

Nyhed! All-in-one - Elegant løsning til toilet - hotel, virksomhed, institution

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mediclinics® “All-in-one” består af sæbedispenser, vandhane og håndtørrer, integreret i en smuk løsning som sikrer touch-free, hyggiejnisk og effektiv håndvask og tørring.

Mediclinics® “All-in-one” består af sæbedispenser, vandhane og håndtørrer, integreret i en smuk løsning som sikrer touch-free, hyggiejnisk og effektiv håndvask og tørring.

Mediclinics® “All-in-one” er tænkt og designet til at eliminere  spild af vand på gulvet, spare plads i indretningen og minimere tidsforbrug.

 • Automatisk dosering af vand, sæbe og luft reducerer forbrug til et absolut minimum.

  Op til 80% mindre CO2 pga. kort tørretid.

  Op til 80% mindre CO2 sammenlignet med papirhåndklæder.

 • Eliminerer spild af vand, sæbe og papirhåndklæder på gulv, hvilket er en hyppig årsag til faldulykker.

  Reducerer samtidig behovet for rengøring og opfyldning af papirhåndklæder med lavere driftsomkostninger til følge.

 • Frigør plads på vægge hvor der ellers skulle monteres håndtørrer, sæbedispenser, papirholder og papirkurv hvilket giver plads til flere håndvaske eller toiletter.

  Givere arkitekt og designer mulighed for at skabe et renere, enklere og mere elegant design.

 • Samling af vandhane, sæbedispenser og håndtørrer på et sted minimerer den tidsforbrug forbundet med håndvask og tørring.

  Med en tørretid på kun 10-15 sekunder er All-in-one en af de mest effektive håndtørrere.

Mere fra Maico Nordic A/S

Maico Nordic A/S

www.maico-nordic.dk

Maico Nordic A/S – din nye ventilationspartnerMAICO NORDIC A/S er etableret i 1992, med speciale i import og salg af ventilatorer & varmluft håndtørre.Maico er med egne fabrikker i Tyskland og Italien, en af Europas førende producenter af ventilatorer og ventilationsanlæg til bolig, erhverv og industri. Produktsortimentet omfatter mere en 1.600 produkter af høj teknisk kvalitet, designet…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere