28.05.2020  |  EL  |  Energi

NYHED: Datalogger til PV-relateret solstråling

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kipp & Zonen lancerer en ny datalogger til målinger fra transducere!

Kipp & Zonen har lanceret METEON 2.0, der er en kompakt håndholdt data logger, specialiseret til PV-relateret solstrålings måling.

Ved brug af USB-forbindelsen, kan METEON 2.0 indstilles i transparent tilstand, til at fungere som et universal RS-485 interface for de tilsluttede Modbus® sensorer.

METEON 2.0 giver mulighed for a sammenligne 2 sensorer, samt 3 selektioner af målinger, visning, logning og differential.

Kipp & Zonen er kendetegnet ved høj kvalitet, og brugervenlige produkter. Enheden leveres i en lille kuffert, der også har plads til et Pyranometer med kabel.

For flere information se vores hjemmeside  eller kontakt os!

Mere fra BLICHFELD POWER & MEASUREMENTS A/S

BLICHFELD POWER & MEASUREMENTS A/S

www.blichfeld.dk

BLICHFELD POWER & MEASUREMENTS A/S har omfattende sortiment af måleinstrumenter, kabelfejl- Test og diagnoseudstyr mm. Hos os er kundeservice højeste prioritet. Vi bestræber os på at levere den bedste service før- under- og efter handlerne, og som kunde kan man drage stor fordel af vores tekniske viden indenfor måleteknik. Alle vores sælgere har p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere