26.11.2018  |  EL  |  Belysning

NYHED: Læg varer i kurven direkte fra kataloget

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nu er det slut med at skulle skrive varenr ned på bloggen ved siden af computeren. Nem funktion gør at du kan lægge varer i kurven direkte fra online kataloger.

Næste gang du bladrer i et online katalog eller tilbudsavis fra os, kan du ud for varenumrene finde lysegrønne symboler.

Vi har implementeret en ny funktion i alle vores online kataloger, hvilket betyder at der er blevet en kortere vej fra katalog til kurven. Det sparer kunderne for at skulle huske varenr. eller produktnavne mellem kataloger og vores webshop.
Nu kan der bare trykkes på en lille grøn købeknap, så vælges antal varer og det ønskede antal bliver automatisk tilføjet i indkøbskurven ovre i webshoppen.

Det gælder både fra vores hovedkatalog, men også fremtidige tilbudsaviser.

Se hvor nemt det er i de 4 lette trin - klik på topbilledet!

Har du ikke adgang til vores kataloger?
Opret dig som kunde i dag ganske gratis: https://www.gnbelysning.dk/om-gn-belysning/bliv-kunde

Mere fra GN Belysning A/S

GN Belysning A/S

www.gnbelysning.dk

GN belysning A/S er leverandør af el-materiel til el-installatører og lampebutikker. Firmaet blev startet i 1999 og har siden haft en solid vækst baseret på loyale og trofaste kunder samt en konstant fornyelse og udvikling af produktsortimentet.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere