06.10.2021  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Nyhed på VVS´21 - Tag et kig på det usynlige

Indhold fra partner Hvad er dette?

På VVS´21 messen stand C-3943 præsenterer Elma Instruments nyheden Elma B-scope 800. Se detaljerne hvor du ikke kan se. Find kablet i væggen, kontroller svejsningen inde i røret eller find den manglende tand i gearkassen.

Elma B-Scope 800 anvender dit eget device som skærm, så målinger kan dokumenteres som du vil

På VVS´21 messen stand C-3943 præsenterer Elma Instruments nyheden Elma B-scope 800. Se detaljerne hvor du ikke kan se. Find kablet i væggen, kontroller svejsningen inde i røret eller find den manglende tand i gearkassen. Alle inspektionsopgaver bliver nemmere at udføre med Elma B-scope 800. Hvor endoskoper med fast skærm til tider kan være svære at komme til med, kan vores 800 model komme til alle steder. Så når hånden med instrumentet er vredet helt ned under motorblokken for at kom-me til, kan skærmen stadig ses, for den ligger du bare, i form af din tablet eller telefon, et synligt sted.

Med både fremadkiggende og sidekiggende (dual view) kamera, er spejle ikke nødvendige. Kraftigt lys ved begge kamera, sikrer klare billeder, selv i kulsort mørke. Med optagelse af stillbilleder og video i høj opløsning, som optages direkte på dit device, og simpel rapportgenerator med tekst og billede, sikres dokumentationen i samme arbejdsgang som inspektionen.

Elma B-Scope 800 er let og robust og kommunikerer med WiFi, hvilket sikrer hurtig og stabil video fra instrumentet.

Se mere på www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00.

Mere fra Elma Instruments A/S

Elma Instruments A/S

www.elma.dk

Elma Instruments A/S er total leverandør af test- og måleudstyr til den professionelle bruger. Vi har mere end 40 års erfaring og leverer til bl.a.: el-, solcelle-, netværk-, VVS-, ventilations-, energi-, termograferings- og autobranchen. Vi har eget service- og kalibreringsværksted og står altid til rådighed for en snak om instrumenter.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere