01.04.2020  |  VVS  |  Sanitet

Nyhed: Populære betjeningsplader kan nu personliggøres

Indhold fra partner Hvad er dette?

Geberit udbygger nu sin position som markedsledende inden for indbygningscisterner med en helt ny serie af materialer til fire eksisterende bestsellere inden for betjeningsplader til cisternen. De nye materialer giver en helt unik designfleksibilitet til betjeningspladen. Med et væld af forskellige knapper, plader og teksturer at vælge mellem er det muligt at skabe et helt personligt udtryk.

13 nye kombinationsmuligheder
På Sigma50 og Sigma21 kan du nu vælge mellem en knap af rødguld, messing og sort krom. Alle tre varianter fås med keramisk glas, der beskytter overfladen mod ridser og stød. Selve pladen fås fra april desuden i beton, skifer og valnød, der kombinerer hårdfører materialer med en unik finish. Valnød og skifer har takket være materialernes naturlige årer et helt specielt udseende, hvor ikke to er ens.

De to andre nyheder er Sigma20 og Sigma30. De to populære modeller fås nu også helt i sort eller hvid, med hver farve tilgængelig i blanke og matte versioner. De karakteristiske ringe på Sigma20 og striben på Sigma30 fås i kontrasterende matte eller blanke designs. Der er med andre ord otte forskellige versioner tilgængelige. De matte modeller har fået en Easy-to-Clean specialbelægning for at beskytte overfladen og sikre nem rengøring.

Hurtig og nem montering
Betjeningspladerne Sigma50 og Sigma21 passer til Geberits klassiske indbygningscisterne, der bruges af installatører verden over. De kan desuden gnidningsfrit kombineres med Geberits DuoFresh – et modul, der fjerner lugten fra toilettet. Ud over luftudsugning har modulet orienteringslys og indsats til DuoFresh sticks, der giver en behagelig frisk duft. Alt for at sikre den ultimative oplevelse.

Alle fire nye tilføjelser til Geberit Sigma20, Sigma21, Sigma30 og Sigma 50 betjeningsplader fås fra april 2020.

Sigma50 og Sigma21 i nogle af de nye kombinationer. Ud over det eksisterende sortiment er der nu mulighed for at kombinere med de nye metalfarver rødguld, messing og sort krom på skylleknapperne og beton, skifer eller valnød på selve pladen.

Mere fra Geberit A/S

Geberit A/S

www.geberit.dk

  • 86741086

Geberit udvikler, producerer og sælger højteknologiske produkter og systemer til VVS-branchen. Siden starten i 1874 har Geberit udviklet sig til at være markedsførende udbyder af installationssystemer, cisterner og skyllesystemer, afløbssystemer og forsyningssystemer. Produkterne er kendt for deres høje kvalitet og anvendes til nybyggeri såvel som til renovering.I Danmark ligger hovedkontoret…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere