18.01.2022  |  VENTILATION  |  Arbejdsredskaber

NYHED: Slangerulle til ø250 slanger

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi er kendt for hurtig reaktion og fleksibilitet.

Så når vores partner i Norge, Heikki Erling Systad fra ITEK AS, foreslår, at vi skal designe et produkt, som næppe findes noget sted i Europa - tager vi udfordringen op.

Heikki kontaktede os for et stykke tid siden med et forslag om at designe en slangerulle til ø250 slanger, som kan bruges til udsugning af udstødningsgas fra store køretøjer, f.eks. til tog.

Efter flere møder med ITEK og slutkunden har vi færdiggjort designet, og nu er de første slangeruller ø250 leveret - og flere ordrer er undervejs.

For yderligere oplysninger kontakt os på tlf. +45 86 64 22 11 eller salg@geovent.dk
#GEOVENT #UDSTØDNINGSGAS

Tags: Geovent

Mere fra Geovent

Geovent

https://www.geovent.dk/

Inspiration til dit næste ventilationsprojektGeovent leverer udsugning og ventilationskomponenter til den danske og internationale ventilationsbranche.Miljøet i højsædetVi sætter en ære i hele tiden at udvikle os, og vi satser stort på gennemtænkte og energirigtige løsninger. Det rigtige udstyr på det rette sted kan give energibesparelser på op til 80% eller mere til gavn for både økonomien og mil…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere