Nyhedsarkiv

Energi

CIP vil bygge Europas største P2X-anlæg i Esbjerg

Byggeriet sker med støtte fra markedsledere inden for landbrugs- og skibsfartsindustrien og vil reducere CO2 udledningen med omkring 1,5 millioner tons årligt.

Arbejdsredskaber

Fleksibel dataloggerserie fra Elma Instruments

Sefram DAS-serien fra Elma Instruments er en serie dataloggere, som er velegnet i forbindelse med måleopgaver indenfor produktion, vedligehold, fejlfinding, procesovervågning, dokumentation eller applikationer hvor der er behov for datalogning.

Indhold fra partner

Branchen

Europacable overensstemmelseskontrol af CPR mærkning og DoP

Check-liste

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

Vi arbejder konstant på at forbedre vores kundeservice

Heldigvis er vores kunder tilfredse, men vi vil gerne gøre dem endnu mere tilfredse. Derfor har vi flyttet vores hjemmeside til en ny og mere fleksibel platform. Samtidig har vi gjort det endnu nemmere at få adgang til datablade, manualer, kataloger osv. Hjemmesiden findes på en række sprog og tilpasset en række internationale markeder.

Indhold fra partner

Virksomhedsdrift

Alumeco: “Samarbejdet kan bidrage til at forenkle købsprocessen hos kunden”

Indblik i kunders indkøbsvaner og købsadfærd er højt på ønskelisten for de fleste. Alumeco har afsøgt markedet og fundet en løsning, der giver dem indblik i kundedata på en brugervenlig måde!

Indhold fra partner

Branchen

Stor uddannelsesinstitution går på Youtube

NEXT Uddannelse København flytter orienterings- og infoaftener over på YouTube.

Varme og køling

Book en plads på Vølund Akademiet. Nye kursusdatoer ude nu

Når vi har sagt ordet ”tilskudspulje”, skal vi også tale om VE-uddannelse og kurser generelt, som har fokus på viden om varmepumper.

Indhold fra partner

Byggeri

Manglende viden spænder ben for at bo bæredygtigt

En ny indsats fra Videncentret Bolius og Realdania vil styrke både viden og handlemuligheder i forhold til at bo bæredygtigt.

Indeklima

IoT-data skal sikre et bedre og mere økonomisk indeklima

Et godt indeklima er ofte dyrere end, det behøver at være. Det skyldes, at ventilationsanlæg og kølemaskiner overdimensioneres - og at effektiviteten ikke løbende overvåges. Et nyt projekt skal lede frem til ny databaseret drift og løbende dataindsamling fra byggerier. Målet er at sikre et godt og mere økonomisk indeklima.

Branchen

Webinar 9.3 kl. 9.00-9.45: introduktion til Cabledim

Tirsdag den 9. marts kl. 9.00-9.45 afholder vi et gratis webinar med introduktion til PC|Cabledim.  Webinaret viser dig, hvordan du let kan dimensionere kabler i henhold til DS/HD 60364 med PC|Cabledim og webinaret er adgangsgivende for de 2 PC|Cabledim

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

Stigende metalpriser gør ondt på VVS’er og metalindustrien

Prisen på stål er steget med op mod 50 procent i løbet af det seneste år.

Branchen

Ombygning af håndværkerbutik i fuld gang

Flere varer, mere plads og bedre parkeringsmuligheder – det er blot tre af de forbedringer, håndværkere kan glæde sig til i Lemvigh-Müllers ombyggede butik i Gladsaxe.

Indhold fra partner

Branchen

AE - Arbejderbevægelsens Erhvervsråd

20 år efter endt uddannelse gør mange faglærte karriere i et lederjob eller som selvstændig med eget firma, viser ny analyse fra Arbejderbevægelsens Erhvervsråd.

El-materiel

Det står skidt til med elinstallationer i landets idrætshaller

I flertallet af landets haller er der problemer med elinstallationerne. Derfor opfordrer TEKNIQ Arbejdsgiverne til, at man udvider kontrolordning til også at omfatte idrætshallerne.

Belysning

Tunable white – lyset der passer til dagligdagen.

Kunstig belysning kan følge den naturlige døgnrytme gennem såkaldt døgnrytmelys.

Indhold fra partner

Intelligente installationer

Schneider Electric og Lauritz Knudsen præsenterer ny smart home-løsning til fremtidens bæredygtige hjem

Et nyt smart home-system fra Schneider Electric skal udfylde et hul i markedet og gøre danskernes hjem mere bæredygtige, effektive og intelligente.

Indhold fra partner

Indeklima

Strømme af frisk luft beskytter mod coronavirus

En ny ”beskyttelsesbaldakin” kan beskytte frontmedarbejdere, der er særligt udsatte for virusspredning, når de servicerer kunder ved skranker. Baldakinen sørger for en konstant strøm af frisk luft, som reducerer smittespredning markant.

Indeklima

Danskudviklet ventilator dræber virus

Luftbåren smitte er en usynlig trussel mod menneskers helbred og virksomheders produktivitet. En ny dansk opfindelse kombinerer en langsomt roterende loftventilator med opadgående desinficerende UVC-lys.

Arbejdsredskaber

#2 INSIDE – Guide til kvalitetskontrol af CPR-krav for etikette og DoP-krav

Næste emne i INSIDE CPR er en guide til at kontrollere at kablets etikette og DoP overholder gældende regler.

Indhold fra partner

El-materiel

Lan-Com A/S introducerer Kube løsninger til datacentre

Lan-Com A/S har i snart mange år været kendt for sine LAN-RACK, som er leveret til de største datainstallationer her i Danmark. Det har primært været kabel-rack med en ydeevne op til 1500 kg, men nu tager Lan-Com endnu et skridt ind i datacenter verdenen.

Indhold fra partner

Energi

ROCKWOOL får EU’s miljøpris i Danmark for bæredygtige produktionsprocesser

Mandag den 1. marts modtog ROCKWOOL EU’s Miljøpris 2020 i Danmark. Det skete, da IDA (Ingeniørforeningen i Danmark), udråbte ROCKWOOL som vinder i kategorien ”bæredygtige processer”.

Indhold fra partner

Byggeri

VVS-vækstvirksomhed har de bløde værdier øverst i værktøjskassen

Vi har en stor tro på fremtiden, og at vi kan fortsætte vores vækst sammen med vores fantastiske medarbejdere. Derfor investerer vi massivt i medarbejderudvikling for at gøre os klar til endnu flere spændende opgaver i fremtiden.

Indhold fra partner

Byggeri

Ny portovervågningsenhed øger brandsikkerheden i ABV-anlæg

En port kan give erstatningsluft i bygningen, hvis der opstår brand. Men fordi porte og automatiske brandventilations-anlæg kører med forskellige spændinger, har det hidtil været svært for ABV-anlægget at opdage, hvorvidt strømmen er gået til porten.

Indhold fra partner

El-materiel

Se vores webinar Designtrends 2021 inden for boligindretning

Fik du ikke set vores designwebinar? Så kan du se eller gense det her!

Indhold fra partner

Varmeanlæg

Innovativ blandesløjfning fra Grundfos

Den nye Grundfos MIXIT blandesløjfeløsning, der kan anvendes til både varme- og køleapplikationer, består af kun to komponenter: MIXIT-enheden og en MAGNA3 cirkulations-pumpe.

Indeklima

Plast fjerner kondens fra udluftning på ny hospitals- og forskningsenhed

Aarhus Universitetshospitals nyeste hospitals- og forskningsafdeling, AUH Forum, stiller skrappe krav til konstante temperaturer, god luftkvalitet og indeklima. Uponor har leveret underjordisk ventilationsløsning, hvor plast sikrer kondensfri rør.

Indeklima

Indeklima er toptema på ISH digital 2021

Indeklima-hygiejne er det nye gamle begreb inden for ventilation. Det er ikke mindst den globale corona-pandemi, som har skabt fornyet fokus på den luft, vi indånder, når vi er indendørs. Området får masser af opmærksomhed på ISH-messen, der bliver afholdt som 100 procent digital messe den 22.-26. marts.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere