Nyhedsarkiv

Varme og køling

Undgå 5 fejl på gulvvarme

Det er koldt, og gulvvarmen er stadig i brug i mange hjem. Og engang imellem fejler den eller opfører sig anderledes en normalt.

Indhold fra partner

Varmeanlæg

Calefa Fjernvarmeunit og Sentio Gulvvarme

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

Beskæftigelsesministeren besøger Wavin

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen har netop aflagt besøg på Wavin. Mødet havde til formål at skabe dialog om de erfaringer, man i den danske industri gør sig – beskæftigelsesmæssigt – i samarbejdet med det offentlige system.

Indhold fra partner

Byggeri

PlasticRoad i finalen til INDEX Awards 2017

Wavin følger spændt med, når INDEX Award 2017 festen 1. september går i luften fra Helsingør.

Indhold fra partner

Byggeri

Markedets første rørløsning til sekundavand

Wavin’s PE80 og PE SafeTech familier får nyt medlem, og vi introducerer nu et lilla rør til regnvand (sekundavand) til projekter med fokus på anvendelse af sekundavand, som kan erstatte forbruget af vand i boligen, hvor der ikke kræves drikkevandskvalitet

Indhold fra partner

Branchen

Kan man svejse i frostvejr?

Svar: Det afhænger af hvor meget det fryser

Indhold fra partner

Wavins grønne Aquacell Lite regnvandskassette bliver sort

Som et led i Wavins løbende produktudvikling bliver Wavins grønne Aquacell Lite regnvandskassette nu sort. Dette skyldes, at regnvandskassetten fremover vil blive produceret på 100% sort polypropylen genbrugsplast

Indhold fra partner

Få øget fleksibilitet med Wavin Q-BB

Wavin tilføjer nu endnu et produkt til rækken af regnvandskassetter til fremtidssikret håndtering af regnvand. Produktet hedder Wavin Q-BB og er i familie med Wavins Q-Bic regnvandskassette.

Indhold fra partner

Nordisk Wavin ruster sig til fremtiden

Trods nedgang i byggeriet er væksten hos Nordisk Wavin tydelig. Derfor ruster VVS-afdelingen sig til fremtiden med ændringer og nye medarbejdere i salgsorganisationen.

Indhold fra partner

Branchen

Wavin Sovent Airmix til problemfrie afløb i etagebyggerier

I etagebyggerier stilles der høje krav til udluftning af afløbssystemet. Den effektive løsning for lejlighedsprojektet i Kalmar blev Wavins ventilationsgrenrør, Wavin Sovent Airmix.

Indhold fra partner

Byggeri

Solblegede rør holder den tekniske kvalitet

Plast ændrer farve, når det udsættes for sollys. Det er et velkendt fænomen og er til stadighed grundlag for diskussion om, hvorvidt holdbarheden i solblegede plastrør samtidig forringes.

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

Hvad er forskellen på grå og rødbrune plastrør?

Vores tekniske afdeling bliver ofte spurgt: Hvad er – ud over farven - forskellen på grå og rødbrune plastrør? Kan jeg bruge dem begge vilkårligt i mit byggeprojekt?

Indhold fra partner

Branchen

Wavin fylder 60 år - markedsleder gennem seks årtier

En solid og erfaren aktør i plastindustrien fylder 60 år. Nordisk Wavin i Hammel har været med fra starten, da plastrør indtog undergrunden i Europa og revolutionerede vandets vej gennem nye idéer og innovativt materiale.

Indhold fra partner

Branchen

Nu ét samlet Wavin

Wavin meldte for et par måneder siden ud, at man ville samle VA og VVS aktiviteterne på én adresse fremover. Dette er nu en realitet, og Wavin har samtidig benyttet lejligheden til også at flytte lidt rundt i salgsorganisationen.

Indhold fra partner

Godkendelser vigtigere end aldrig før

Rent drikkevand er ikke kun forsyningernes ansvar. De rør- og fittingsystemer, der transporterer vandet ud til boligerne, kan også være kilde til forurening. Derfor er det vigtigt at vælge leverandører som Wavin, der arbejder hårdt på at vedligeholde den høje danske kvalitet, blandt andet gennem skrappe certificeringsordninger.

Indhold fra partner

Ny produktchef hos Wavin med fokus på fjernvarme

Kjeld Eilrich (45 år) er pr. 1. november ansat hos Wavin i Horsens som produktchef med ansvar for fjernvarme.

Indhold fra partner

Ny salgskonsulent hos Wavin VVS

Pr. 1. maj 2013 er Ole Bjørn Olsen ansat hos Wavin VVS i Horsens som salgskonsulent på Vest- og Midt-sjælland og Lolland Falster.

Indhold fra partner

Ny salgsorganisation inden for vand, afløb og kabel

For at yde vores kunder den bedst mulige service har vi valgt at ændre vores salgsorganisation inden for vand, afløb og kabel.

Indhold fra partner

Varmeanlæg

Har du styr på gulvvarmen?

Her i sensommeren og overgangen til efterår, hvor det er lunt om dagen, men køligere både morgen og aften, er det tid til at tænde sin gulvvarme efter sommerlukningen.

Indhold fra partner

Byggeri

Viden om lyd og støjreducering i afløbsprojekter

Vi har samlet en masse solid viden om lyd i afløb, beregning af støjdæmpning, definitionen på forskellige typer lyde i byggeprojekter, hvordan afløbsrør testes og meget mere i én brochure.

Indhold fra partner

Branchen

Gear Up med Wavin er tilbage!

Wavin sætter gang i endnu en Gear Up kampagne, hvor du har mulighed for at stifte bekendtskab med installatør-John, vinde fede præmier og meget mere

Indhold fra partner

Varmeanlæg

Wavin's nye styreenhed til gulvvarme

En styreenhed til 1-2 kredse fuldender Wavin's AHC 9000 gulvvarmesystem, så alle elementer nu leveres inden for samme serie.

Indhold fra partner

Sanitet

Nyt medlem til Alupex-familien: presfittings i metal

På baggrund af det gennemtestede design til Wavin Tigris K1 presfittings i PPSU introducerer vi nu Tigris M1 - et helt presfittingssystem i metal.

Indhold fra partner

WUPPI gør det nemt for dig at tage miljøansvar - og med ny landsdækkende samarbejdspartner er det blevet endnu nemmere

Hvordan du håndterer dit byggeaffald, er vores fælles sag. Som entreprenør, kloakmester eller anden aktør håndterer du dagligt byggeaffald, der bl.a. indeholder hård PVC. WUPPI er din mulighed for at medvirke til miljømæssig korrekt håndtering af den hårde PVC.

Indhold fra partner

Wavin opdaterer VVS-installatører på blot 1 time

Som VVS-intallatør er det vigtigt at være up-to-date med den sidste nye viden indenfor vand- og varmeinstallationer, for udviklingen går stærkt og nye produkter ser konstant dagens lys.

Indhold fra partner

Nyudviklede isoleringsskåle reducerer husstandens varmetab

Der udvikles og videreudvikles produkter til vand- og varmeinstallationer konstant, for både lovgivningen og de enkelte bygherrer stiller til stadighed krav om lavere varmeforbrug i Danmarks husstande.

Indhold fra partner

Effektiv og pladsbesparende afvanding til alle former for flade tage

Tagafvanding med undertryk er en fiks og pladsbesparende metode til afløb af regnvandet fra alle former for flade tage.

Indhold fra partner

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere