Nyhedsarkiv

Branchen

Millionoverskud i Niko-Servodan

Lys-producenten Niko-Servodan kommer ud af 2018 med et overskud på 8,8 millioner efter skat.

Branchen

Ny salgschef skal udvikle Niko-Servodans position på markedet

Som ny salgschef for Niko-Servodan i Danmark skal Thomas Phillipsen udvikle virksomhedens position som foretrukken belysningsleverandør.

Synlighed og saglighed på El & Teknik

Udstillerne på El & Teknik-messen fremhæver enten produkter eller personer, når der skal skabes kontakt til installatør-kunderne.

Her skinner solen altid

I en kælder under Aarhus Universitetshospital er himlen altid lyseblå, når patienterne kigger op i loftet. Det er et spørgsmål om liv og død for patienter, der ligger under strålekanonen for at blive behandlet for kræft. Kunstigt dagslys er en enkel løsning, der hjælper patienterne gennem en svær livsfase.

El & Teknik 2012: Universal lysdæmper

Udendørssensorer i ny farve fra Servodan

Servodan kommer med en ny farveudgave i modellerne 41-231 og 41-232. Det øgede fokus på design, farve og stil er en af de tydeligste tendenser på markedet, siger firmaet.

Luxstat DALI fuldender paletten

Servodans Luxstat kontrolenhed findes nu i en DALI-udgave. Dermed fuldender Servodan programmet over intelligente...

Belysning

Niko- Servodan på El & Teknik Stand C-4447

Indhold fra partner

Belysning

Brug dagslyset til at spare på strømmen

Smart lysstyring høster dagslys, når solen skinner. Sensorer justerer armaturerne efter mængden af lys fra vinduet.

KNX-sensorer der holder

Servodans nye generation af sensorer i 700-serien omfatter nu også 4 stærke sensorer med stort detekteringsområde til brug i KNX-anlæg.

Servodan overtager Unotech

Sønderborg-virksomheden Servodan har netop overtaget Unotech A/S i Køge. Opkøbet skal ifølge Servodan-ledelsen ses som en investering i fremtiden, der skal sikre synergier inden for blandt andet lysstyring.

Servodan satser på ekspertsupport

Servodan vil på årets El & Teknik-messe præsentere en række nye energieffektive nyheder inden for lysstyring suppleret med kompetent ekspertsupport.

Servodan vil gøre lysstyring simpel

Både husejere og virksomheder er blevet opmærksomme på gevinsten ved energieffektiviseringer, men den sløje økonomi bremser stadig markedet, oplever man hos Servodan. Virksomheden vil gøre sine lysstyrings-produkter attraktive, ved at satse på enkle løsninger, som er nemme at formidle til både installatører og slutbrugere.

Lysstyring gjort enkel

Servodan A/S lancerer det nye værktøj ”Lysstyring gjort enkel” - et enkelt og forståeligt opslagsværk, hvor man kan vælge to alternative lysstyringsløsninger til 16 forskellige rumtyper og applikationer.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere