Nyhedsarkiv

Branchen

Sådan søger du tilskud til en varmepumpe

Så er der igen åbnet for ansøgninger til Bygningspuljen - og skal du nå at have tilskud til en ny varmepumpe, skal du skynde dig! Sidste år blev puljen nemlig tømt på blot 14 dage.

Indhold fra partner

Varmeanlæg

De to kompressortyper: ON/OFF og frekvensstyret

Hos METRO THERM bruger vi to forskellige typer kompressorer i vores varmepumper: ON/OFF og frekvensstyrede. Læs om, hvordan de virker, hvad de hver især kan, og hvornår man vælger den ene frem for den anden.

Indhold fra partner

Varmeanlæg

Ny tilskudsordning skal få flere med på fjernvarmenettet

Nu får endnu flere danskere mulighed for at skrotte gas- og oliefyret til fordel for grøn fjernvarme. En ny tilskudsordning giver nemlig fjernvarmeværkerne et økonomisk incitament til at udvide fjernvarmenettet.

Indhold fra partner

Varmeanlæg

Kølemiddel - lille mængde, stor effekt

I denne uge har vi en lille teknisk godbid. Det skal nemlig handle om kølemiddel. Hvad er det for en størrelse? Hvad kan det? Og hvorfor er det så vigtig en del af en varmepumpe?

Indhold fra partner

Varmeanlæg

Sådan opstarter og indregulerer du din varmepumpe

Korrekt opstart og indregulering af en ny varmepumpe er helt essentielt, hvis den skal køre optimalt lige fra start.

Indhold fra partner

Varmeanlæg

Case: Stabil og økonomisk jordvarme erstatter besværlige træpiller i Marslev

Morten og hans familie har skrottet deres besværlige træpillefyr og erstattet det med en METROSAVER jordvarmepumpe. Det sparer dem for en masse tid og bøvl i hverdagen og - ikke mindst - en god portion penge på varmeregningen.

Indhold fra partner

Varmeanlæg

Case: "Bedst i test" varmepumpe­løsning til moderne hovedkvarter

Kjærgaard A/S har et topmoderne, energioptimeret hovedkvarter med intelligent husstyring og et kæmpe serverrum. Så de har naturligvis også brug for en topmoderne og energioptimeret varmepumpeløsning.

Indhold fra partner

Varmeanlæg

METRO Microbooster - Fremtidens varme brugsvand

Hvorfor skal man vælge en METRO Microbooster og hvor god en investering er det egentligt?

Indhold fra partner

Virksomhedsdrift

Mød Pia Kolind fra METRO THERM

I dette afsnit af "Mød de ansatte" kan du møde vores Quality- and Environmental Manager Pia Kolind, hvis arbejde er at sikre, at vores produkter og arbejdsmiljø lever op til de højeste kvalitetsstandarder.

Indhold fra partner

Varmeanlæg

Case: 100.000 til Knæk Cancer - ny varmepumpe til Martin og Louise

Martin og Louise vandt en varmepumpe inkl. installation til en rigtig god pris på en auktion afholdt af METRO THERM og Dansk Varme Service. Og det bedste af det hele? Alle pengene gik ubeskåret til Knæk Cancer. 

Indhold fra partner

Varmeanlæg

Case: METROAIR I er endnu mere økonomisk end forventet

Ian Pedersen og hans familie forventede, at deres nye METROAIR I16 ville bruge 12.000 kWh energi om året. De endte med at bruge 9.000 kWh på det første år. Deres nye varmepumpe har altså vist sig at være langt mere økonomisk, end de havde regnet med.

Indhold fra partner

Varmeanlæg

Fremtidens grønne fjernvarme

Når vi siger bæredygtig energi, tænker du så fjernvarme? Det burde du, for fjernvarme er faktisk langt grønnere end du tror.  I 2030 kommer Danmarks fjernvarmenet nemlig til at være 100 % CO2-neutralt! Så bliver det da næsten ikke grønnere.

Indhold fra partner

Varmeanlæg

Quickguide til METRO Microbooster

I vores nye quickguides får du en hurtig gennemgang af de vigtigste ting du skal huske, når du installerer en varmepumpe fra METRO THERM.

Indhold fra partner

Varmeanlæg

50 års jubilæum

Hos en kunde i Nordsjælland har en METRO THERM vandvarmer netop haft 50 års jubilæum 

Indhold fra partner

Virksomhedsdrift

Mød Jesper Rymkier fra METRO THERM

I dette afsnit af "Mød de ansatte" kan du møde Jesper Rymkier, som er kvalitetstekniker i vores produktion.

Indhold fra partner

Varmeanlæg

Varmepumpeløsning fra METRO THERM er "Bedst i test"

Vidste du, at vores luft-vand varmepumper METROAIR I16 og I20 er fundet ”Bedst i test” af Varmepumpelistens uvildige eksperter? Og at vi har ligget nr. et på Varmepumpelisten lige siden 2018? 

Indhold fra partner

Varmeanlæg

Anodeskift – derfor er det vigtigt

Har du en varmtvandsbeholder fra METRO THERM? Og har du lavt kalkindhold i vandet? Så er det nu, du skal spidse ører! Kalkindholdet i dit vand kan nemlig være afgørende for, hvor længe der må gå, før anoden i din beholder skal skiftes. 

Indhold fra partner

Varmeanlæg

Få mere i tilskud til en varmepumpe

Netop nu er et nyt forslag om øget tilskud til energirenovering i høring. Hvad vi allerede ved nu er dog, at der kommer et markant forbedret tilskud, som vil komme både boligejere og virksomheder til gode.

Indhold fra partner

Varmeanlæg

Sådan opstarter og indregulerer du din METROAIR Split

Simon Vilhelmsen fra METRO THERM guider dig i denne video igennem de vigtigste trin ved opstart og indregulering af METROAIR Split.

Indhold fra partner

Varmeanlæg

Case: METRO Microbooster – det perfekte supplement til din fjernvarmeløsning

Efter familien Olsen i Gilleleje har fået installeret brugsvandsvarmepumpen METRO Microbooster sammen med fjernvarme, er der både flere penge i pengepungen samt varmt vand nok til resten af familien efter teenagedatterens lange brusebade.

Indhold fra partner

Varmeanlæg

Varmt vand på vej til Gibraltar

121 af METRO THERMs varmtvandsbeholdere er netop blevet sendt ud på et større eventyr. De skal nemlig en tur til Gibraltar, hvor de skal sørge for varmt vand i et eksklusivt lejlighedskompleks - Atlantic Suites Gibraltar.

Indhold fra partner

Varmeanlæg

Case: Ny varmeløsning i Hammel Golfklub er ren hole-in-one

Det er ikke længere kun golfbanen, der er grøn hos Hammel Golfklub. Efter at have fået installeret to nye METROAIR I varmepumper er deres varme- og varmtvandsforsyning nu også blevet både grøn og fremtidsparat.

Indhold fra partner

Varmeanlæg

Mød installatør Christian Maack

I denne film kan du møde Christian Maack, som ejer Varmepumpe Fyn. Han har i mange år drevet et traditionelt VVS-firma, men har valgt at omlægge sin forretning til i stedet at forhandle, installere og servicere varmepumper.

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

Kort fra tanke til handling med ny 3D-printer

En ny kollega er flyttet ind i METRO THERMs udviklingsafdeling - 3D-printeren Ultimaker. Den er allerede en værdsat del af teamet, da den gør det nemt og hurtigt at få prøvet idéer af, når der udvikles og testes nye produkter og komponenter.

Indhold fra partner

Varmeanlæg

Ny tilskudsordning – spar penge på varmepumper

Med den nye tilskudsordning, der blev åbnet op for den 15. oktober, er det nu muligt at få helt op til 30 % tilskud til varmepumper. Det er dog vigtigt at sikre sig, at man lever op til kravene for at være tilskudsberettiget.

Indhold fra partner

Varmeanlæg

Case: Ny, supertynd fjernvarmeunit installeret i Hedehusene

METRO THERMs nye fjernvarmeunit - METRO System 6 Slimline - er netop kommet på markedet. Nogle af de første af slagsen er blevet installeret i et større nybyggeri i Hedehusene, hvor de skal stå for gulvvarme og varmt brugsvand.

Indhold fra partner

Varmeanlæg

Case: METROAIR Split i spritnye rækkehuse

METROAIR Split luft til vand varmepumpen, der er billig, men stadig effektiv, er nu klar til at blive installeret i cirka 40 rækkehuse i et stort anlagt nybyggeri i Lynge ved Allerød i Nordsjælland.

Indhold fra partner

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere