Nyhedsarkiv

Energi

Gas i industrien skal udfases - Solar tager en aktiv rolle

I de senere år har der i industrien været stigende fokus på at udfase gas og skifte over til grønne løsninger. På grund af stigende gaspriser og forventninger om markant højere CO₂-afgifter er det vigtigere end nogensinde at blive uafhængig af gassen.

Indhold fra partner

Energi

Ny relevant uddannelse på programmet

En særlig uddannelse skal give nye redskaber til at finde flere nødvendige grønne løsninger. Og efterspørgslen findes allerede.

Indhold fra partner

Energi

Solar leverer højkvalitets batterier med lang levetid

Solar har samlet et bredt sortiment af batterier i Electrica, der garanterer batterier i høj kvalitet, med lang levetid og til konkurrencedygtig pris. Solar samarbejder med batterileverandøren ACTEC, som er ekspert på området.

Indhold fra partner

Virksomhedsdrift

Grøn levering med Solar Fastbox

Vidste du, at Solar Fastbox vil kunne reducere jeres CO2-udledning med 20 procent? Solars Fastbox-leveringstjeneste er en grøn transportmetode set i forhold til, at en montør selv kører hen til en butik for at hente produkterne. Det bæredygtige valg.

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

Case: Udlejning skaber større produktivitet

Hos City Elektrikeren i Glostrup lejer de ofte udstyr hos Solar Udlejning Powered by NetHire – også selvom de i nogle tilfælde har udstyret stående på værkstedet.

Indhold fra partner

Energi

Case: Solar Polaris opfører Færøernes første store solcelleanlæg

Fokus på grøn omstilling er ikke kun et tema i Danmark. På Færøerne er det også højaktuelt.

Indhold fra partner

Belysning

Minimer nedetid: Solar leverer frekvensomformere på rekordtid

Frekvensomformere på op til 160 kilowatt leveret på under tre timer – selv på en søndag*. Sådan lyder budskabet i en ny kampagne fra Solar, som sætter alle sejl ind for at sænke kundernes nedetid.

Indhold fra partner

Virksomhedsdrift

Case: Virksomhed reducerer lager med op til 400.000 kroner

En ny og simpel lagerløsning betyder, at BR-EL har kunne reducere deres lager med op til 400.000 kroner. Bedre overblik og mere effektivitet har også været en del af gevinsten.

Indhold fra partner

En veloplyst indendørs multihal

Da taget brast sammen under snemasserne på Club Danmark Hallen i 2011, troede mange, at den store populære sportshal var en saga blot. Men i 2014 blev hallen købt af Københavns Kommune, og i 2017 blev hallen genfødt som Hafnia Hallen; en indendørs multihal på ikke mindre end 9.200 m2.

Indhold fra partner

El-materiel

Cykellevering af Solar Fastbox er nu også lanceret i Aalborg

Vidste du, at du med Fastbox-levering sparer både tid, penge og gør noget godt for miljøet? Til glæde for dig, dine kunder og miljøet - sammen er vi stærkere

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

Solar Beklædning: En nemmere hverdag

Når beklædningsspecialist Line Surland Nedergaard kører ud med beklædningsbussen er det ikke kun arbejdstøj i høj kvalitet, der venter for kunden. For Nedergaard Murermester & Entreprenør, som beskæftiger sig med alt inden for murværk, kloak, jord- og betonarbejde, betød det både mindre bøvl, færre udgifter og et mere ensartet udtryk af deres arbejdstøj.

Indhold fra partner

Virksomhedsdrift

Solar tilslutter sig et af verdens mest ambitiøse klimainitiativer

Den nordeuropæiske sourcing- og servicevirksomhed Solar, der har hovedsæde i Vejen, ansøger nu om optagelse i et af verdens mest ambitiøse bæredygtighedsfællesskaber, the Science Based Targets initiative (SBTi). Som medlem forpligter Solar sig til at reducere sin udledning af CO2 gennem videnskabeligt funderede målsætninger, og det skal på sigt også hjælpe Solars mange kunder i en mere bæredygtig retning.

Indhold fra partner

El-materiel

CSR-rapport: Sammen reducerer vi spild

Selvom vores logo er blåt, så har vi altid haft øje for de grønne løsninger i Solar.

Indhold fra partner

Branchen

Grønne håndværkere producerer strømmen på taget af varevognen

Nu får installatører og andre håndværkere mulighed for at producere grøn strøm via solceller på taget af deres varevogn. Et nyt samarbejde mellem Solar og Green Energy Scandinavia styrker Solars position inden for Klima og Energi og øger installatørens produktivitet og fleksibilitet.

Indhold fra partner

Branchen

Direktør om lagerløsning: "Det er et fantastisk system"

Intelligent lagerløsning og effektiv natlevering har minimeret fejl i ordrebestillingen, sænket tidsforbruget på indkøb og hævet leveringssikkerheden hos Sydkystens Automatik.

Indhold fra partner

Belysning

Se video: 34 meters høje lysmaster installeres på Frederikshavn Havn

Det kræver nogle særligt høje og hårdføre lysmaster at oplyse et 500.000 m2 stort areal, der ligger op ad det altid blæsende Kattegat, og det er ikke mange steder i Danmark, at man finder hele 34 meters høje lysmaster.

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

Tid til inspiration?

Interesseret i tv-overvågning eller værktøj? Brug for gode råd til at starte selvstændigt eller måske en genopfriskning af den nye installationsbekendtgørelse? Så læs det nye nummer af Solar Indsigt helt gratis.

Indhold fra partner

Virksomhedsdrift

Sparer 4000 timers kørsel på et år

Økonomiske udfordringer fik Badmodul til at tænke over, hvordan de kunne arbejde smartere. Takket være et velovervejet sortiment og Fastbox har virksomheden nu forøget effektiviteten med 30 procent.

Indhold fra partner

Energi

Ny løsning på det danske marked sætter turbo på grøn omstilling med nyeste teknologi

Med Smappee ’EV Line’ og det integrerede energistyringssystem ’Smappee Infinity’ kan du lade automatisk op med 100 procent solenergi eller billigste el-dagstarif.

Indhold fra partner

Energi

Stigende elpriser gør solcellemarkedet attraktivt

De stigende elpriser har gjort solcellemarkedet attraktivt igen. En overproduktion kan nu sælges med god provenu, hvilket gør større solcelleanlæg interessante for forbrugerne.

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

Case: Udlejning er vores back up

Leje af værktøj og materiel vinder mere og mere indpas blandt håndværksvirksomheder.

Indhold fra partner

Energi

Lej din ladestander ud

Solar og Spirii har indgået et nyt samarbejde omkring en betalingsløsning til ladestandere. På den måde kan du tilbyde dine medarbejdere, beboer eller kunder grøn strøm uden selv at skulle betale hele regningen.

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

Solar giver installatører let adgang til anerkendt solcellemontagesystem

Et nyt strategisk samarbejde mellem Solar og grossistvirksomheden BayWa r.e. Solar Energy Systems Danmark styrker Solars markedsposition og den generelle udbygning af vedvarende energi i Danmark.

Indhold fra partner

Branchen

Solar udvider samarbejdet med Commscope

Solar udvider samarbejdet med Commscope til også at omfatte Systimax®.

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

Ny beklædningsbus: Nem bestilling af arbejdstøj

En ny og smart beklædningsbus skal gøre det nemmere for virksomheder at bestille arbejdstøj. Med det mobile showroom kører Solar ud til dig og præsenterer tøj, sko og værnemidler fra anerkendte mærker som Snickers, FE Engel og Mascot.

Indhold fra partner

Selvom vores logo er blåt, så er vi faktisk ret grønne

Indhold fra partner

Branchen

Nyt bredbåndskatalog og videoguides

Kig forbi vores nye infrastrukturside. Her finder du blandt andet vores nye bredbåndskatalog med et komplet produktprogram fra førende producenter verden over - målrettet bredbåndsselskabernes behov for kvalitetsprodukter.

Indhold fra partner

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere