Nyhedsarkiv

Varmeanlæg

Ny opdatering af energimærkningen

Læs om ændringerne af energimærkningen, som træder i kraft den 26. september 2019 - og ikke mindst, hvad du skal være opmærksom på i den forbindelse.

Indhold fra partner

Nye æstetiske og installatørvenlige produkter fra Bosch

Bosch lancerer markedets første designer-varmeløsninger. Det bliver en æstetisk løsning, som er nem at servicere og installere. Få mere viden på Bosch Installatørdage.

Indhold fra partner

Branchen

Få viden om den nye energimærkning på Bosch Installatørdage

Bosch Termoteknik inviterer traditionen tro til Installatørdage 5 steder i landet efter sommerferien. ErP energimærkningen bliver hovedfokus.

Indhold fra partner

Nyt kursusprogram fra Bosch Termoteknik

Så er det igen muligt at få den nyeste viden om Bosch gaskedler og varmepumper.

Indhold fra partner

Branchen

Bosch inviterer til Installatørdage

Hør eksempler på hvordan man på en nem og enkel måde kan rådgive kunden til en lavere varmeregning som på samme tid øger boligens værdi, og gør boligen mere attraktiv ved et eventuel salg.

Indhold fra partner

CompressHybrid 5000 AWS

Bosch introducerer innovativ kombination af varmepumpe og gaskedel teknologi:

Indhold fra partner

Bosch mener at bilerne kan blive endnu mere brændstofeffektive

Stuttgart– Bosch-koncernen er overbevist om, at det er teknisk muligt at nå EU’s CO2-emissionsmål for 2020 på 95 g pr. km.

Indhold fra partner

Indeklima

Decentral ventilation med varmegenvinding fra Bosch

Nu bevæger Bosch sig ind på et nyt produktområde. Virksomheden lancerer nemlig decentral ventilation med varmegenvinding.

Indhold fra partner

Branchen

Bosch med i opløbet om Elforsk Prisen

Et helt specielt varmeanlæg fra Bosch, som har sparet et boligkvarter i Ribe mange penge, var med i kapløbet om at vinde årets Elforsk Pris. En pris som gives for at synliggøre og belønne energiforskningsarbejdet.

Indhold fra partner

Energi

Energi-lagring: Bosch demonstrerede fremtidens løsninger på Energiens Topmøde

En af de største udfordringer for et effektivt energinet er optimal lagring og udnyttelse af den producerede energi. På Energiens Topmøde d. 18. juni præsenterede Bosch en række forslag til fremtidens løsninger.

Indhold fra partner

Energi

Bosch installatører blev klædt på til en kold tid

Lige knap 200 vvs- og elinstallatører har i løbet af september og oktober deltaget i Bosch Installatørdage rundt omkring i Danmark, og er blevet klogere på energi og varmeløsninger.

Indhold fra partner

Skruemaskinernes schweizerkniv klarer alverdens opgaver i hjemmet

IXO-skruemaskinen fra Bosch kan det meste. Den kan både bruges til traditionelle opgaver og småreparationer. Men IXO adskiller sig fra andre skruemaskiner, idet den også kan bruges til at åbne vinflasker, krydre maden eller sågar optænde grillkuld.

Indhold fra partner

Fuld kontrol og top præcision med ny kraftfuld stiksav

Den nye stiksav GST 160 CE Professional fra Bosch tilbyder snedkere, tømrere og andre, der arbejder med træ, stor præcision og kontrol under arbejdet

Indhold fra partner

Udskift oliefyret med jordvarme – og spar penge og CO2

Det kan godt betale sig at udskifte oliefyret med en jordvarmepumpe. Det giver kontante besparelser og mindre sårbarhed over for svingende energipriser – og så er det godt for miljøet.

Indhold fra partner

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere