Nyhedsarkiv

Branchen

Lemvigh-Müller udvider sin ekspres-service

Stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller har forbedret sin ekspresleveringsservice til håndværkere med opgaver i Esbjerg-området.

El-materiel

Slip for at bygge dine egne højsikkerhedseltavler

Lemvigh-Müller sælger nu færdigmonterede højsikkerhedseltavler, der skal gøre det nemmere for installatørerne at sælge en højere brandsikkerhed.

Sikring

Lemvigh-Müller leverer overvågning til Rungsted Havn

En stigende mængde indbrud fik Rungsted Havn til at vælge at få installeret videoovervågning fra Dahua, leveret af Lemvigh-Müller og installeret af SeeSafe. Syv master med i alt 25 kameraer skal nu skabe overblik og tryghed på havnen.

El-materiel

Lemvigh-Müller skal sikre DSB’s vedligeholdelse

Lemvigh-Müller skal i fremtiden levere værktøj og tekniske artikler til DSB, så statsbanerne fortsat kan vedligeholde sine toge og vogne.

Branchen

Lemvigh-Müller køber handelsvirksomhed fra 1901

En stigning i væksten hos handelsvirksomheden G. Funder får Lemvigh-Müller koncernen til at købe alle aktier i den tidligere familieejede virksomhed.

Branchen

Fra grossist til servicepartner

Grossisten er i flere henseender blevet nærmere knyttet til kunden og hjælper eksempelvis med dokumenthåndtering, uddannelse og deltager sågar i projektstyring og forretningsudvikling. Trenden er, at grossisten bliver kundens strategiske samarbejdspartner – til fordel for alle parter.

Belysning

Få nem adgang til den rette LED-belysning

Med en adgangsnøgle udviklet af Philips og Lemvigh-Müller kan installatører og elektrikere hurtigt finde den rigtige belysning til forskellige anvendelsesområder.

Virksomhedsdrift

Lean øger produktiviteten markant hos Lemvigh-Müller

Takket være DI’s leanmodel er produktiviteten på fem år løftet med 80 procent på to af grossisten Lemvigh-Müllers centrallagre.

Branchen

Lemvigh-Müller vinder pris for markedsudvikling

Stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller vandt prisen ”Best single phase market development” ved GE Critical Powers årlige Business Partner Event i Italien.

Branchen

G. Funder får ny topchef

Bo Westberg er tiltrådt som adm. direktør for grossistvirksomheden G. Funder.

Branchen

Lemvigh-Müller vil være mere kendt for belysning

Selvom Lemvigh-Müller først og fremmest er kendt som stål- og teknikgrossist, skal en ny hjemmeside nu løfte kendskabet til det, virksomheden kan inden for belysning.

Branchen

Skrappere stigekrav er godt for arbejdssikkerheden

I 2018 træder skærpede EU-krav til stigers sikkerhed i kræft. Men allerede nu viser håndværkere og andre stigebrugere interesse for mere og bedre sikkerhed, vurderer produktchef hos Lemvigh-Müller.

Branchen

Lemvigh-Müller lancerer ny B2B-webshop

Flere og flere kunder vælger at handle digitalt hos Lemvigh-Müller. Derfor har grossisten lanceret en ny B2B-webshop, der skal være tilgængelig døgnet rundt.

Energi

Energiselskab sparer millioner på logistikken

Et tæt samarbejde med grossisten Lemvigh-Müller har givet energiselskabet Eniig store kontante fordele – og ro og overskud i dagligdagen.

Branchen

Faldende stålpriser udfordrer grossisterne

Priserne for stål er siden 2011 faldet markant. Det lægger et pres på grossister som Lemvigh-Müller, der har måttet ændre indkøbsstrategi.

Virksomhedsdrift

Siemens giver Lemvigh-Müller titlen 'Value-Added Reseller'

Lemvigh-Müller anerkendes af den tyske koncern for ikke at gøre som andre grossister.

Branchen

Lemvigh-Müller fortsætter den gode indtjening

Stål- og teknik-grossisten Lemvigh Müller kom ud af 2014 med et resultat efter skat på 76,9 millioner.

Virksomhedsdrift

Grossisterne kæmper for deres berettigelse

Finanskrisen har lært erhvervskunderne at spare ved at handle uden om de klassiske grossister. Derfor kæmper både Lemvigh-Müller og Solar med at redefinere forretningen og tilbyde kunderne mere end bare at flytte varer fra A til B.

Sikring

Intelligent overvågning tjekker ind i Billund Lufthavn

En kombineret parkerings- og overvågningsløsning gør det lettere og tryggere at stille bilen i den jyske lufthavn. Og løsningen er den første af sin slags herhjemme.

Branchen

Lemvigh-Müller leverer solceller til Grønlands første hybridanlæg

Stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller har hjulpet med beregninger, dimensionering og levering af solceller til Grønlands første hybridanlæg, der har til formål at sikre mere bæredygtig energi i et arktisk klima.

Branchen

Lemvigh-Müller køber jysk handelsvirksomhed

For anden gang i år har Lemvigh-Müller opkøbt en virksomhed. Denne gang faldt valget på Elworks. der blandt andet skal hjælpe virksomheden med at styrke sin position på detailmarkedet.

Branchen

Brancheprofilen: 'Det er vigtigt med en sund og digital udvikling'

Hos Lemvigh-Müller har man i de seneste år investeret i digitale løsninger, der bl.a. skal give kunderne en bedre service. Med sin erfaring skal Frederik Aakerlund som ny it-direktør modne grossistens eksisterende it-løsninger.

Belysning

Supersygehus får nem og energirigtig belysning

Installationsarbejdet på Det Nye Universitetshospital i Aarhus er i fuld gang. Lysarmaturerne til hospitalets sydlige del leveres af Lemvigh-Müller, og armaturerne er både nemme at installere og vedligeholde, lyder det.

Branchen

Lemvigh-Müller sejlede Oslobåden til Aarhus

Tidligere på ugen chartrede Lemvigh-Müller Oslobåden til en flydende fagmesse i henholdsvis København og Aarhus.

Intelligente installationer

Lemvigh-Müller og Zense Technology i nyt samarbejde

Zense Technologys produkter til intelligente installationer vil fremover kun være på hylderne hos Lemvigh-Müller.

Virksomhedsdrift

Dahua klar med nyt plug and play-kamera

Dahua har udviklet det nye videoovervågningsudstyr indenfor plug and play, der er let at integrere og installere - også for mindre aktører, lover forhandleren bag Dahua.

Arbejdsredskaber

LM-sælgere bevæbnet med iPads

Lemvigh-Müller har udstyret sine 150 sælgere med hver sin iPad. Det gør dem i stand til at klare 95 procent af arbejdsopgaverne på farten.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere