Nyhedsarkiv

Sanitet

Dansk designarmatur i nye, flotte farver: Matsort, steel og messing

Den elegante designserie Silhouet vokser. Tre flotte overflader giver nye muligheder for at sætte prikken over i'et med danske designarmaturer. Metal-farverne er den unikke PVD-overfladebelægning, mens den sorte er en praktisk og holdbar mat lak.

Indhold fra partner

Energi

Svensk undersøgelse bekræfter: Energieffektive vandhaner giver markante besparelser på vandforbruget

Vandbesparende vandhaner fra FM Mattsson hjalp svensk boligselskab med at sænke forbruget af varmt vand med hele 28 procent.

Indhold fra partner

Sanitet

Klokkerent krom i hyggeligt design

Ny komplet armatur-serie har formået at gøre det kolde, blanke krom hyggeligt. Serien er udviklet i samarbejde med danske forbrugere – både på funktionalitet og udseende. Bell er desuden energirigtig og skabt til at falde ind i den naturlige, hyggelige indretningstrend.

Indhold fra partner

Energi

Indspark: Gør ”viden om vand” til dit vigtigste salgsværktøj

Sanitet

Fremtidens vandhane: Enkel og alligevel helt anderledes

Nytænkning af noget så hverdags-agtigt som en vandhane. Damixas nye A-Pex serie er funktionelt dansk design, når det er bedst. Serien har allerede modtaget flere internationale designpriser, og nu er den elegante vandhane klar til pryde danske hjem.

Indhold fra partner

Branchen

Din VVS-viden er guld værd

Sass Larsen og Tekniq diskuterer VVS'ernes timepris. Ostnor og Damixa mener, at VVS'ernes viden og faglighed er en værdifuld "vare" - så det er ikke timeprisen, den er gal med. Forklaringen på de "dyre håndværkere" ligger i branchens rabatstrukturer.

Indhold fra partner

Sanitet

Spar på vandet, når det passer dig

En ny, fleksibel vandhane sparer mellem 40-50 % på vandforbruget – uden at give afkald på komforten. Med den innovative Twist & Save-funktion bestemmer brugeren selv, hvornår der skal spares. Vandhanen er danskdesignet og den første af sin art på markedet.

Indhold fra partner

Vandhaner investerer i fremtiden

Et lille greb, når man tænder for vandhanen i køkkenet, gør, at både vand, penge og energi spares. Enkelt og smart – den lille ting, der gør den store forskel.

Indhold fra partner

Miljøsmart med stil!

FM Mattssons nye håndvaskbatteri 9000E II er meget energieffektivt. Hertil kommer et enkelt design, som gør det nemt at placere blandingsbatteriet i forskellige indretningssammenhænge.

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

Silhouet: Slank, skandinavisk og indbydende

Danske Damixa introducerer Silhouet - en ny, flot serie vandhaner og brusesystemer til det moderne hjem. Serien er tegnet af den danske designduo Halskov & Dalsgaard.

Indhold fra partner

Sanitet

Damixa opgraderer det prisvindende A-Pex brusesystem

En ny holder til håndbruseren, en såkaldt glider med Easy Lock, gør det nemt at placere håndbruseren på stangen i den ønskede højde - med én hånd. Ny video går tæt på det prisvindende brusesystem: Se her.

Indhold fra partner

Sanitet

Nyt fra Damixa, Robust og hygiejnisk berøringsfri armatur

Damixa lancerer nu et særligt sensor-armatur - altså en berøringsfri vandhane, der skiller sig ud fra andre sensor-produkter ved at være særligt gennemtænkt og designet med det formål at kunne modstå de travleste og mest belastede offentlige toiletter. Armaturet er udviklet i samarbejde med Københavns Lufthavnes tekniske afdeling og det er også i den travle lufthavn, at armaturet er blevet testet og udfordret.

Indhold fra partner

Branchen

Damixa skal til OL i Rio

Damixa har indgået en 1-årig sponsoraftale med windsurferen Sebastian Fleischer, der håber på en medalje ved det forestående OL i Rio.

Indhold fra partner

Branchen

Ostnor Danmark A/S flytter til nye og større lokaler

Ostnor Danmark flytter københavner-kontoret til Brøndby og slår dørene op for et nyt spændende showroom, der samler de tre brands Damixa, FM Mattsson og Mora Armatur.

Indhold fra partner

Sanitet

Den miljørigtige vandhane

Damixas velkendte armaturserie Clover har nu fået en række grønne søskende. Clover Green, som de energibesparende armaturer hedder, har koldstart-funktion, der kan reducere energiforbruget med 30-50 %.

Indhold fra partner

Branchen

Indspark: Tænk smart, når du diskuterer pris!

Nyt blandingsbatteri med mange muligheder

Med FM Mattssons nye væghængte etgrebsbatteri kan du nemt designe dit eget unikke blandingsbatteri. Desuden sparer du masser af vand og energi.

Indhold fra partner

Mora Rexx ESS - Energioptimeret Rexx

Nu er Mora Rexx blevet opgraderet med Energisparefunktionen ESS (koldstart). Mora ESS sparer op til 30 procent af varmtvandsforbruget uden at påvirke brugerkomforten. ESS-funktionen vil kunne fås i blandingsbatterier til både køkken- og håndvaske.

Indhold fra partner

Sanitet

Nyt Damixa 2018 katalog

Til både dem som vil inspirere deres kunder og dem som ønsker det komplette opslagsværk, så er der godt nyt.

Indhold fra partner

Sanitet

Dansk vandhane og bruser vinder prestigefyldt designpris 2017

Danske Damixa har netop modtaget to af de prestigefyldte, internationale designpriser, Red Dot Awards for bedste produktdesign 2017. Begge produkter – et brusesystem og en køkkenvandhane – belønnes for ”High Design Quality”. Begge udmærker sig ved at lade

Indhold fra partner

Energi

Indspark: Spar energi og få råd til større julegaver

Energi

Indspark: Giver BR15 nye muligheder for installatørerne?

Sanitet

En ”fornuftig” vandhane

Damixas nye, dansk designede Pine-serie er kendetegnet ved energirigtige funktioner, økonomisk i brug og materialer i høj kvalitet til en fornuftig pris. Armaturerne er derfor et sikkert valg, når der skal skiftes vandhaner og termostater i danske hjem.

Indhold fra partner

Energi

Ny teknik og energifokus skal give VVS’erne nye ideer på VVS’15

En vandhane er ikke bare en vandhane. Det har Ostnor Danmark, der står bag Damixa, FM Mattsson og Mora, sat sig for at bevise på årets store fagmesse VVS’15. Stort potentiale for energibesparelser og unik teknik skal give fagfolk tips og tricks til at booste deres dagligdag.

Indhold fra partner

Kvalitet og omtanke bag den nye Cera

Bag det gennemtænkte design på det nye Cera-blandingsbatteri fra Mora Armatur findes både funktionalitet og kvalitet. Resultatet er en serie blandingsbatterier med store økonomiske og miljømæssige fordele.

Indhold fra partner

Ny generation inden for blandingsbatterier

Nye blandingsbatterier til køkken, badeværelse og håndvask fokuserer på miljøet og sparer penge.

Indhold fra partner

Ny energimærkning til blandingsbatterier

Nu kan blandingsbatterier til køkken- og håndvaske energimærkes. FM Mattsson har i mange år arbejdet med at udvikle vandarmaturer, som sparer både energi og vand, og det er derfor ingen overraskelse, at FM Mattssons sortiment omfatter blandingsbatterier med den nye energimærkning.

Indhold fra partner

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere