Nyhedsarkiv

Branchen

Danske hoteller udskifter klassiske toiletter med douchetoiletter

Flere danske hoteller vælger nu at imødekomme udenlandske gæsters toiletvaner ved at skifte de velkendte, klassiske toiletter ud med douchetoiletter med lugtudsugning og mulighed for at blive vasket efter toiletbesøg.

Indhold fra partner

Spændende år med mange nyheder på Geberits stand til VVS '19

Både produktnyheder, konkurrencer og et seminar er blandt oplevelserne på Geberits messestand til VVS '19, hvor der alle dage vil være mulighed for at møde konsulenter fra hele landet.

Indhold fra partner

Branchen

Smart designafløb til brusenichen

Drømmer du om en bruseniche, hvor afløbet er næsten usynligt? Nu gør VVS-producenten Geberit det muligt med den populære CleanLine afløbsrende til fliser!

Indhold fra partner

Branchen

App-solut innovation til badeværelset

Det moderne badeværelse har de seneste år været under voldsom udvikling. Ikke mindst i Norden, hvor badeværelsesevolutionen har sat fokus på indretningen af boligens mest intime og private rum og gjort det til en højinvolveringszone på linje med køkkenet og stuen.

Indhold fra partner

Ifö Sense og Ifö Option

De nye serier Ifö Sense og Ifö Option indeholder en række innovative og fleksible løsninger til badeværelset. Det stilrene og funktionelle design gør det muligt at indrette dig helt efter din egen smag.

Indhold fra partner

Nyhed fra Geberit - Næste generation af douchetoilettet forener æstetik og funktion

Med nyheden AquaClean Sela byder Geberit fremtiden velkommen. Det nye, stilfulde douchetoilet forener moderne standarder for hygiejne med eksklusivt design.

Indhold fra partner

Branchen

Populær installatør-app spækket med nye funktioner

Det er kun et år siden, Geberit lancerede app’en Geberit Pro, der hjælper VVS-installatører i hele landet med at identificere, hvilken cisterne der gemmer sig bag væggen og med at finde de rette reservedele. Trods app’ens korte levetid er den allerede blevet downloadet flere tusind gange.

Indhold fra partner

Ifö klar med komplet standardsortiment uden skyllekant

Toiletter uden skyllekant stormer frem. Når der i dag bliver installeret nye toiletter, er langt størstedelen uden skyllekant. Det har man nu taget konsekvensen af hos Ifö, som har valgt at gøre hele sin standardserie af toiletter Rimfree®.

Indhold fra partner

Branchen

Et gyldnet håndtryk på badeværelset

Hvide, kliniske badeværelser med fokus på rene linjer og anonym funktionalitet får nu et modigt og gyldent touch. Med opsigtsvækkende betjeningsplader i guld bryder badevæ-relses-eksperten Geberit med dansk vanetænkning og inviterer varme og elegance med på toilettet.

Indhold fra partner

Branchen

Fokus på købmandskab øger vvs-salg

En ny strategi med uddannelse af danske vvs-installatører, så de ikke kun er dygtige håndværkere, men også gode købmænd, har givet pote både for installatørerne selv og for vvs-producenten Geberit.

Indhold fra partner

Ifö toiletter i forskellige varianter.

Høj, lav, kort og med stor fod. Toiletter som løser specielle opgaver.

Indhold fra partner

Hylder i skjul

Den nye generation af badeværelsesmøbler fra Geberit forener design og nem installation og giver samtidig masser af plads til opbevaring. Geberit Monolith byder på to nyheder i 2013, der lader design og funktion gå op i en højere enhed.

Indhold fra partner

Branchen

Populær installatør-app spækket med nye funktioner

Hvilken indbygningscisterne gemmer sig bag væggen? Geberits app til VVS-installatører er på kort tid blevet populær blandt fagfolk. Nu er app’en blevet opdateret med endnu flere funktioner, der skal lette hverdagen for VVS-installatører i Danmark.

Indhold fra partner

Branchen

Geberit klar med nyt, forbedret douchetoilet

Efterspørgslen på douchetoiletter er for alvor begyndt tage fart i Danmark. Geberits douchetoilet AquaClean Sela har været en særdeles populær model blandt professionelle og private. I april lander en ny og optimeret model hos forhandlere i hele Danmark.

Indhold fra partner

Branchen

ET PARTNERSKAB OM VAND

Højt oppe i bjergene i det vestlige Nepal bor indbyggerne i afsidesliggende landsbyer, langt fra resten af verden. Adgang til rindende vand i hanen eller elektricitet er en luksus, som mange af dem aldrig har oplevet. Vi kender mest Nepal fra naturbøger og dokumentarprogrammer.

Indhold fra partner

Sanitet

Nyt, nemt og rent designafløb fra Geberit

Selvom Geberit oprindeligt er kendt for toiletløsninger, har vvs-leverandøren gennem de seneste år også udviklet et stærkt sortiment inden for bruserafløb. CleanLine er seneste skud på stammen i afløbsfamilien

Indhold fra partner

Vvs-gigant tager på Danmarks-tour

Nu får fagfolk mulighed for at se Geberits seneste nyheder til badeværelset og dele viden med professionelle ligemænd. Det sker, når vvs-specialisten drager på turné til 21 danske byer med en specialindrettet Land Rover og en kæmpe-trailer. Arrangementerne finder sted hos en række af Geberits forhandlere landet over.

Indhold fra partner

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere