Nyhedsarkiv

Indeklima

Slip for indkodning og opsætning af gulvvarme med IP+ fra Pettinaroli

Vidste du, at Pettinaroli tilbyder fuld opsætning og indkodning af vores COMFORT IP gulvvarmesystem? Vi kalder det IP+ og er din mulighed for at spare tid og penge på installationen – nemt og bekvemt!

Indhold fra partner

Intelligente installationer

SmartHome med COMFORT IP fra Pettinaroli

Med et COMFORT IP system fra Pettinaroli har du mulighed for at styre hele din gulvvarme samt komponenter som f.eks. røgalarmer, radiatortermostater, lyssensorer mm. direkte på din Smartphone via den gratis ALPHA IP app

Indhold fra partner

NY ALPHA2 1-kanal styring til gulvvarme!

Det eksisterende ALPHA2 styresystem til gulvvarme fra PETTINAROLI, er nu blevet udvidet med en et-kanal styring. Det trådløse gulvvarmestyresystem til 1 kreds har mange fordele for både installatør og slutbruger. Styringen er enkel at installere samtidig med, det er nemt at regulere og styre. Den anvendes typisk til styring af en Minishunt.

Indhold fra partner

ALPH2: Avanceret styresystem til gulvvarme!

ALPHA2 styresystemet til gulvvarme 1, 4, 8 og 12 kredse fra PETTINAROLI har mange fordele for både installatør og slutbruger. Det er enkelt at installere samtidig med, det er nemt at regulere og styre. Netop styringen er markedets mest avancerede - her gennemgås nogle af styresystemets fortrin.

Indhold fra partner

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere