Nyhedsarkiv

Sanitet

Brødrene Dahl dansk eneforhandler af NTG Plastik

NTG Plastik, der har stor erfaring med at producere elsvejse- og spidsende-fittings til vand, afløb og gas, producerer højkvalitets-produkter, der opfylder de internationale certificeringskrav – herunder DK-VAND.

Indhold fra partner

Energi

Brødrene Dahl satser på solceller i Randers

Et anlæg på størrelse med 80 parcelhus-installationer er netop nu ved at blive monteret på virksomhedens centrallager. Det vil både give en højere grad af egenproduceret strøm og rumme en økonomisk gevinst.

Indhold fra partner

El-materiel

Brødrene Dahl er nu også el-grossist

Integrationen af el-virksomheden Jens A. er nu nået så langt, at salget af el og belysning er åbnet på bd.dk og BD App

Indhold fra partner

Branchen

24/7 vinder frem i stadig flere butikker

I øjeblikket er det muligt for kunderne at handle i syv Brødrene Dahl-butikker, lige når det passer dem. Men i løbet af året vil det tal formentlig være tredoblet.

Indhold fra partner

Branchen

Brødrene Dahl støtter unge håndværker-talenter

Ved DM i Skills i Fredericia bliver fire VVS-energispecialister udstyret med alt det værktøj, de har brug for.

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

Klimavenlig levering til håndværkere bider sig fast

Grossistvirksomheden Brødrene Dahl ser store fordele i at levere mindre ordrer med elcykler i byområder, hvor tæt trafik og begrænset parkering er en konstant udfordring. Også enkelte håndværkerkunder afhenter nu deres byggevarer på cykel.

Indhold fra partner

Branchen

Brødrene Dahl har styrket sin elevuddannelse markant

Grossistvirksomheden Brødrene Dahl har for nylig gjort uddannelsen af sine elever endnu mere konkret og branche-nær ved at oprette et selvstændigt hold på Handelsfagskolen i Skåde, Aarhus Business College.

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

Brødrene Dahl leverer over 1.000 biografsæder til julefilm

Med Klub Dahl har Brødrene Dahl gennem efterhånden seks år sørget for at kræse omkring sine mest trofaste kunder.

Indhold fra partner

Branchen

Den enkelte kunde skal mærke bæredygtighedstiltagene

Også inden for byggeriet har klimamål og tiltag, der skal fremme den grønne omstilling, fået en større og mere afgørende rolle. Det mærker vi selv hos Brødrene Dahl - blandt andet i form af min egen stilling som bæredygtighedschef.

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

Saint-Gobain Distribution Denmark med nyt stærkt regnskab

Trods et ekstraordinært år med krig i Ukraine og høj inflation kan en af Danmarks førende leverandører til byggeriet slutte 2022 med et flot regnskab.

Indhold fra partner

Branchen

Brødrene Dahl indgår strategisk samarbejde med Shape House

Et tæt samarbejde mellem de to selskaber Shape House i Rødovre og Leon Petersen VVS & GAS A/S under det fælles navn Shape House åbner en interessant mulighed for komme tættere på det kundesegment, der går efter højkvalitets-badeværelser.

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

Fremtidens VVS-energispecialister tog temperaturen på klimacenter

Brødrene Dahls klimacenter i Horsens har netop haft besøg af et hold elever fra Herningsholm Erhvervsskole, der især blev præsenteret for nyttig information om varmepumper og boligventilation.

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

Her har de altid troet på mig

Nicole Gehrt havde i en årrække svært ved at finde sig til rette i arbejdslivet, men det vendte et praktikophold hos Brødrene Dahl og en handelsuddannelse samme sted fuldstændigt op og ned på.

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

Mikkel stortrives med kundekontakt og service

Som så mange andre unge vidste Mikkel Sørensen ikke, hvad han ville efter folkeskolen. Siden har han imidlertid fundet sin rette hylde som handelselev hos Brødrene Dahl.

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

Brødrene Dahl tager hånd om nye klimakrav til byggeriet

Siden årsskiftet har nybyggeri været omfattet af en beregning over, hvordan bygningen gennem sin levetid vil påvirke miljøet. I den forbindelse hjælper Brødrene Dahl sine kunder med at skaffe den fornødne dokumentation.

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

Midtjysk VVS-firma lægger kilometervis af rør på Femern Bælt

Henning Mortensen A/S har siden foråret 2022 ledt regnvand væk fra taget på betonfabrikkerne ved Femern Bælt for Give Steel A/S, der opfører fabrikshallerne for Femern Link Contractors. I den forbindelse er Brødrene Dahl en vigtig samarbejdspartner.

Indhold fra partner

Branchen

Kæmpeskridt mod forbedret sikkerhed

Brødrene Dahls centrallager er nået utrolig langt med sikkerheden, men når alligevel aldrig helt i mål. Den holdning ville nemlig i sig selv svække fokus, mener logistikdirektør Lasse Halliday.

Indhold fra partner

Branchen

Femern Bælt rummer stort potentiale for Brødrene Dahl

Det gigantiske tunnelprojekt giver gode muligheder for at komme i kontakt med nye kunde-segmenter og dermed opnå en markant vækst på områder, hvor landets største grossist på VVS og Vand & Kloak ellers ikke er i spil.

Indhold fra partner

Branchen

Benjamins særlige vaner er en styrke på jobbet

27-årige Benjamin Schønebeck har en autismespektrumforstyrrelse (ASF) og ADD, men hos Brødrene Dahl i Haderslev er det ingen hindring for at kunne passe et job som lagermedhjælper – snarere tværtimod.

Indhold fra partner

Sanitet

Brødrene Dahl rykker tættere på sine leverandører

Ni af landets største leverandører inden for VVS er i denne tid inviteret ud i udvalgte butikker for at styrke dialogen og samarbejdet mellem parterne.

Indhold fra partner

Intelligente installationer

Digitalisering sparer masser af vand og strøm på dit badeværelse

Brødrene Dahl og aarhusianske Aguardio har netop indgået et samarbejde omkring en lille digital sensor med store perspektiver. Den såkaldte Leak Sensor udløser en alarm på toiletter, der løber.

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

Brødrene Dahl bygger ny Svendborg-butik

Landets førende grossist inden for VVS, Vand & Kloak tog mandag det første spadestik til den butik, som fra januar 2024 skal betjene håndværkere på det sydlige Fyn og øerne.

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

Banebrydende totalløsning præsenteres på vandværks-messe

Brødrene Dahl/Saint Gobain Distribution Denmark (SGDD) vil på Danske Vandværkers messe 27. januar i Roskilde levere et stærkt bud på fremtidens vandforsyning.

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

Mere hæder for at være en arbejdsplads helt i top

Med certificeringen Top Employer 2023 understreger Saint-Gobain Distribution Denmark endnu en gang effekten af sit utrættelige arbejde med at fastholde og udvikle sin status som en velfungerende virksomhed.

Indhold fra partner

Belysning

Udtjente butikslamper får nyt eksklusivt liv

Over 100 aflagte butikslamper fra Brødrene Dahl kommer snart til at gøre gavn på nye adresser. Fischer Lighting, der forsøger at gøre op med en udbredt brug-og-smid-væk-kultur i belysningsbranchen, er nemlig klar til at sætte strøm til et re-design.

Indhold fra partner

Intelligente installationer

Fjernaflæsning styrker det danske drikkevand

Når Danske Vandværker fredag d. 7. oktober holder fagmesse i Fredericia, vil en lang række leverandører til vandbranchen præsentere nye spændende produkter og løsninger. Det gælder også Brødrene Dahl under Saint-Gobain.

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

Lejre Kommune høster CO2-besparelser med store varmepumper

Firkløverskolen i Lejre Kommune er netop gået i luften med en varmepumpeløsning fra DVI. Løsningen er i den helt store skala, men består af blot to varmepumper på i alt 320 kWh, hvilket giver en meget enkel installation og vedligeholdelse.

Indhold fra partner

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere