Nyhedsarkiv

Virksomhedsdrift

Lan-Com stepper op på distributionen

Blandt håndværkere, som er Lan-Com´s foretrukne kunder, er tid vigtigere, end nogensinde før. Derfor introducerer Lan-Com A/S også et helt nyt distributions system, som kan spare kunderne for masser af tid, der kan omsættes til reelt arbejde ude i marken.

Indhold fra partner

El-materiel

Lan-Com A/S introducerer Kube løsninger til datacentre

Lan-Com A/S har i snart mange år været kendt for sine LAN-RACK, som er leveret til de største datainstallationer her i Danmark. Det har primært været kabel-rack med en ydeevne op til 1500 kg, men nu tager Lan-Com endnu et skridt ind i datacenter verdenen.

Indhold fra partner

El-materiel

Nu også Fiberoptiske Mikro Kabler fra Lan-Com A/S

Et stigende behov for Fiberoptiske Mikro kabler har fået Lan-Com A/S i Smørum til at lagerføre en række varianter.

Indhold fra partner

El-materiel

Anvendelse af Fluke Versiv

Den nyeste netværkstester fra Fluke Networks med navnet Versiv DSX har nu været på markedet i ca. 2 år. Lan-Com A/S som er distributør af Fluke Networks har i denne periode solgt rigtig mange af denne type testere og store dele af installatør markedet har da også skiftet fra den gamle DTX til den nye. Men den nye tester kan så meget mere som IT installatørerne ikke benytter sig af. Det er spild af godt udstyr og dyrebar tid går til spilde. Vi vil her forklare hvad Fluke versiv også kan med det for øje, at den enkelte It installatør kan få bedre overblik over sine projekter og spare meget tid.

Indhold fra partner

Branchen

NEXCONEC indgår aftale med LAN-COM A/S

Nexconec Inc med HQ i Hongkong har indgået en distributionsaftale med Lan-Com A/S i Smørum. Aftalen indeholder Lan-Com A/S enerettigheder til at distribuere Nexconec’s store leveringsprogram af Fiber Optiske produkter på det danske marked

Indhold fra partner

El-materiel

Vejen til det gode kabelsystem

Som så mange andre industrier er markedet for IT kabelsystemer i Danmark også udsat for stor konkurrence. Efter 20 ”rolige år” med mindre forskydninger i markedsandele blandt en god håndfuld seriøse brands har markedet totalt ændret karakter, hvilket stiller meget store krav til installationsvirksomheder, når de skal vælge hvilket kabelsystem, de skal installere for deres kunde.

Indhold fra partner

El-materiel

Nyt certificerings koncept fra Lan-Com A/S

Lan-Com A/S i Smørum har med omgående virkning ændret sit certificeringskoncept på GIGA-LAN Pro Kabelsystem. Lan-Com A/S garanterer nu, at GIGA-LAN Pro kabelsystemer er dobbelt så gode som standarden.

Indhold fra partner

El-materiel

Hvordan sikrer man sig, at det man har købt nu overholder det som det skal?

At købe et kategori 6 RJ45 Patch Kabel burde være en smal sag – der ligger jo en standard bag, så hvis man bestiller et Kategori 6 RJ45 Patch Kabel, så er det vel også det man får? Men desværre er svaret NEJ. Absolut NEJ.

Indhold fra partner

El-materiel

Lan-Com A/S introducerer et helt nyt leveringsprogram

Kabelbakker og gitterbakker nu også fra Lan-Com A/S ”Når vi nu leverer store IT kabelsystemer til f.eks. uddannelsesinstitutioner og hospitaler – så kan vi lige så godt også levere det som kablerne i" siger Flemming Seerup, CEO Lan-Com A/S

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

Lan-Com A/S har udviklet et nyt 19” Hybrid IT Rack.

Lan-Com A/S i Smørum har udviklet et nyt hybrid IT Netværks rack. Racket udmærker sig ved ekstra stor bredde og dybde.

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

LAN-COM A/S inde hos KALKIA

Hos Lan-Com gør vi det så nemt som muligt for vores kunder. Derfor har vi valgt at få vores mest populære produkter ind i Kalkia's system.

Indhold fra partner

El-materiel

Installations kanaler og rør fra Lan-Com A/S

Lan-Com A/S i Smørum introducerer et komplet program inden for plast kanaler og rør. Produkterne hedder ”LAN-WAY

Indhold fra partner

El-materiel

Nyt kabelsystem fra Lan-com A/S

Lan-Com A/S i Smørum introducerer nyt revolutionerende IT kabelsystem, som er specielt designet til datacentre, mindre virksomheder, forretninger, håndværksmestre, private hjem og mange andre formål.

Indhold fra partner

El-materiel

Lan-Com introducerer ny fusions splidser fra Grant Wave

Grant Wave har udviklet en ny ”state of Art” fiberoptisk fusions splidse maskine til professionelt brug GTW-FS8608

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

Ny Fiberoptisk Fusions Splidser fra Lan-Com A/S

Lan-Com A/S introducerer en helt ny Fiberoptisk Fusions Splidser SAT-17M V2 mini fusions Splidser, som er specielt designet til FTTH kabling.

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

Nu også Kabel strips fra Lan-Com

Lan-Com A/S har taget endnu et produkt til sig. Denne gang drejer det sig om Kabelstrips – eller måske bedre kendt som kabelbindere.

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

Ny IP66 vægboks

Lan-Com A/S har introduceret en helt ny IP66 udendørs vægboks, som har mange anvendelsesmuligheder. Den er især velegnet til udendørs IT løsninger, kamera installationer samt industri installationer.

Indhold fra partner

El-materiel

Valg af Kabelsystem

Der findes nok det der er mere sexet for en IT chef end det at vælge hvilket kabelsystem man bør investere i. Alligevel er det et betydningsfuldt valg, hvor en forkert beslutning kan få alvorlige konsekvenser.

Indhold fra partner

El-materiel

Ny forbedret RJ45 Plug fra Lan-Com A/S

Hvem har ikke prøvet at montere en RJ45 Plug og samtidig blevet død irriteret på sig selv!!

Indhold fra partner

El-materiel

PAS PÅ… DER BLIVER SNYDT PÅ VÆGTSKÅLEN

Lan-Com A/S har nu i over 25 år solgt kabelsystemer. I alle 25 år har de fleste udbydere og producenter været nogenlunde seriøse. Omvendt ser det ud når man skal købe RJ45 Patchkabler til sit kabelsystem eller datacenter. En meget stor del af de data Patch-kabler der bliver solgt herhjemme holder ikke hvad de lover.

Indhold fra partner

El-materiel

Kabelmanagement! – Et overset problem.

Alt for mange datainstallationer bliver udført uden at tage hensyn til, at det er en installation der skal fungere pålideligt i mange år fremover

Indhold fra partner

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere