Nyhedsarkiv

Branchen

Derfor er Coromatic en Roskilde-virksomhed

Kan man være kandidat til Roskilde Erhvervspris, når ens hovedkontor ligger i Odense? Ja, lyder svaret fra Coromatics administrerende direktør Søren Schønnemann, som selv har sin daglige gang i afdelingen på Præstemarksvænge i Roskilde.

Indhold fra partner

Tillykke med dit afsluttede byggeprojekt – har du husket at sikre den daglige drift af dine anlæg?

Efter et urimeligt antal kopper sort kaffe er drukket, de sidste post-it-sedler er pillet ned fra væggen og den endelige del af afleveringsforretningen har fundet sted, er det typisk den daglige drift af anlæggene der ikke er styr på. Hvordan sikres den daglige drift, når parterne giver hinanden hånden efter et overstået projekt og alle haster videre hver til sit?

Indhold fra partner

Branchen

TDK-Lambda GXE600-serie – 24V og 48V medico, 600W programmerbar

Ny serie, programmerbar 24V eller 48V forsyning med max. 600W, designet til indbygning i fx medicoudstyr (IEC 60601-1 og IEC 62368-1) med en lækstrøm på under 300µA og et stor temperaturområde uden blæser.

Indhold fra partner

Branchen

Fortsat store mangler i styringen af digital infrastruktur

For fjerde år i træk har Coromatic gennemført en undersøgelse blandt ledere, som er ansvarlige for forretningskritisk infrastruktur, såsom datakommunikation og strømforsyning.

Indhold fra partner

Branchen

Case: HiddenFjords smoltstation

Den færøske laksefarm, HiddenFjord, udvider sin smoltproduktionskapacitet med et nyt recirkuleringsanlæg til større smolt. Stabil strømforsyning er en kritisk faktor for de mange fisk, som recirkuleringsanlægget skal rumme, så Coromatic har leveret et nyt nødstrømsanlæg og suppleret det eksisterende.

Indhold fra partner

Branchen

Case: Rigshospitalet Glostrup

Køle- og nødstrømsanlægget på Rigshospitalet, Glostrup, blev officielt indviet den 19. juni

Indhold fra partner

Branchen

Coromatic sikrer, at virksomheder kan opretholde deres forretning uden afbrydelser

Stabil strømforsyning, køling og datakommunikation spiller en afgørende rolle i opretholdelse af driften i næsten enhver organisation i dag.

Indhold fra partner

Branchen

Kendt kølefirma solgt til nordisk koncern

Coromatic, den førende nordiske leverandør af Critical Facility løsninger, annoncerer i dag købet af Christian Berg. Gennem dette opkøb, udvider Coromatic sin tilstedeværelse i Danmark med 40%.

Indhold fra partner

Branchen

Coromatic Group gør strategisk opkøb

Den nordisk koncern med speciale i datacenteropbygning og -drift fortsætter væksten med strategisk opkøb i Norge.

Indhold fra partner

Branchen

Nyhed i DC-forsyninger! Det hele starter med laboratorieforsyning

GENESYS+™ fra TDK Lambda er en serie af kompakte, fleksible high power DC-forsyninger, med masser af muligheder for programmering.

Indhold fra partner

Ny administrerende direktør for Coromatic A/S

Søren Schønnemann tiltræder den 2. maj som ny administrerende direktør i Coromatic A/S. Samtidig fratræder Michael Petersen, der har valgt at søge efter nye udfordringer.

Indhold fra partner

Branchen

Har du lyst til at blive klogere? Så book et foredrag med os

Indhold fra partner

El-materiel

På E-18 tager spændingen lige den form, du vil have

Besøg Coromatic på Stand C-4354 og hør mere om hvad det er for systemer de gennem en lang årrække har leveret fra den tyske specialist i måle- og spændings-forstærkere SPITZENBERGER & SPIES

Indhold fra partner

Branchen

Coromatic – nu også Service Partner for Victron Energy

Coromatic har gennem 30 år været distributør for Victron Energy. Vi har solgt mange ladere, invertere, batterier og convertere til maritime, mobile og industrielle løsninger. Derigennem har vi opbygget en meget stor viden om produkterne, anvendelse, installation osv.

Indhold fra partner

Branchen

Lemvigh-Müller og Coromatic indgår samhandelsaftale om nødstrømsprodukter

Lemvigh-Müller og Coromatic indgik den 1. maj 2017 et samarbejde omkring nødstrømsprodukter, som sikrer Lemvigh-Müllers kunder nem og hurtig adgang til et bredt sortiment af produkter og løsninger – bl.a. batterier, 1- og 3-fasede UPS, generatorer, køl, ventilation samt datacentre.

Indhold fra partner

Virksomhedsdrift

Coromatic leverer datacenter til Ncell i Nepal

Coromatic International har for tredje gang leveret præfabrikeret datacenter til Ncell i Nepal.

Indhold fra partner

Virksomhedsdrift

Generatorproducent opkøbt af Coromatic

Coromatic Group erhverver nu Attacus Power, baseret i Nordsverige, som led i deres tydelige vækststrategi. Med opkøbet består Coromatic nu af 418 medarbejdere og udvider deres position som markedsleder i Norden.

Indhold fra partner

Køleafdeling etableret

Coromatic brugte en del af 2013 til at etablere egen køleafdeling med speciale i køling af datacentre og serverrum.

Indhold fra partner

Branchen

Coromatic vandt udbud og skal levere nødstrøm til Universitetshospital Køge

Coromatic A/S har vundet nødstrøms-entreprisen og er valgt som leverandør til det nye Universitetshospital Køge. Forsyningssikkerhed på store sygehuse er – også på nordisk plan – et centralt område for Coromatic, som glæder sig til at levere en driftsikker og langtidsholdbar løsning til supersygehuset i Køge.

Indhold fra partner

Branchen

Case: Nødstrøm med havvandskøling til færøske Bakkafrost

Indhold fra partner

Branchen

Coromatic vinder aftale om nyt datacenter til Region Syddanmark

Region Syddanmark skal have et nyt datacenter i Kolding, og det bliver et af de mest sikre datacentre i Danmark. Coromatic har med sin viden og erfaring inden for datacenter-etablering vundet aftalen med en state of the art-løsning, der opfylder alle regionens krav til den mest fordelagtige pris.

Indhold fra partner

Branchen

Spændingskonvertere med indgangsspænding op til 1100VDC

Vidste du at Coromatic er andet end datacentre? Vi kan blandt andet også tilbyde spændingskonvertere med indgangsspænding op til 1100VDC.

Indhold fra partner

Branchen

Coromatic bygger klimasmart datacenter for Göteborg Energi

Coromatic, den førende leverandør af løsninger til Critical Facilities Solutions, skal bygge og levere et nøglefærdigt datacenter til Göteborg Energis datterselskab GothNet

Indhold fra partner

Virksomhedsdrift

Case: Skab tryghed om den kritiske infrastruktur

Driften af kritiske installationer spiller en stigende rolle i sundhedssektoren i takt med den digitale udvikling samt at hospitalerne bliver større.

Indhold fra partner

Rigshospitalet, Glostrup i 15-årigt OPP samarbejde om strøm og køling

Rigshospitalet, Glostrup har valgt Coromatic, som samarbejdspartner med hensyn til design, ombygning, vedligeholdelse og drift af det nye strøm- og køleanlæg.

Indhold fra partner

Ny dansk UPS på nødstrømsmarkedet

På El & Teknik i 6.-8. maj er det muligt at møde og opleve en nyhed i verdensklasse. Det danske firma, LeanEco, fremviser deres virtuelle UPS på Coromatics stand A-1331.

Indhold fra partner

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere