Nyhedsarkiv

Arbejdsredskaber

Succesfuld pumpeproducent forlænger stærkt set-up med Sanistål

Pumpeproducenten LSM ved, at alt kører, som det skal, når de samarbejder med Sanistål omkring industrislanger. Virksomheden vækster betragteligt lige nu, og så er det helt afgørende med den rigtige samarbejdspartner. LSM har derfor nu forlænget samarbejdsaftalen de næste to år.

Indhold fra partner

Branchen

Stærkt samarbejde om drikkevandstanke i XL-plastrør

Arkil valgte at samarbejde med Sanistål, da de skulle udskifte en gammel drikkevandstank i beton med XL-plastrør. Et udfordrende projekt, som krævede speciallavede løsninger.

Indhold fra partner

Branchen

Ny, bred forbrugsserie sikrer effektivitet og kvalitet til en fair pris

Saniståls sortiment er udvidet med et nyt mærke: Primax

Indhold fra partner

Branchen

Sanistål viser StockMaster i aktion

På HI-messen 2015 får de besøgende mulighed for at opleve StockMaster, som garanterer lynhurtig adgang til vigtige forbrugsvarer som arbejdshandsker, sikkerhedsbriller og værktøj. Her er ingen ventetid, intet spild og fuldt overblik.

Indhold fra partner

Branchen

Bedre vilkår for installatørerne

VVS installatørerne har den seneste tid oplevet udfordringer med indtjeningen, og derfor ønsker Hansa at skabe bedre vilkår og dermed bidrage til en bedre forretning hos den professionelle installatør.

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

Selected gør det nemt at vælge rigtigt

Sanistål lancerer et nyt Selected-sortiment, som skal gøre det nemt for kunderne at træffe det rigtige produktvalg. Selected indeholder nøje udvalgte kvalitetsprodukter til den rigtige pris.

Indhold fra partner

Odense S får ny Sanistål-butik

Saniståls kunder kan glæde sig til, at den 1.500 kvadratmeter, nybyggede butik åbner i Odense. Butikken er nem at komme til og ligger perfekt i forhold til de mange byggeprojekter i byen.

Indhold fra partner

El-materiel

Optimering trak besøgende på hi-messen

De besøgende var meget interesserede i optimering og effektivisering på den netop afsluttede hi teknologi- og industrimesse i Herning. Det var tydeligt på Saniståls stand, hvor det nyeste optimeringskoncept, StockMaster, blev præsenteret. Gæsterne stod gennem alle messens dage i kø for at høre mere om konceptet og for at afprøve det. I gennemsnit var der hver time 40 gæster henne og trække varer i automaterne, og i alt prøvede over 900 gæster StockMaster på de tre dage, som messen foregik.

Indhold fra partner

Virksomhedsdrift

Armeringsgruppen hitter hos kunderne

Med etablering af en specialgruppe inden for kamstål og armeringsnet har Sanistål fået endnu større fokus på kundernes behov

Indhold fra partner

Virksomhedsdrift

Nyt VA-kompetencecenter i Nordjylland

Sanistål åbner nu kompetencecenter og stort VA-lager for kloakmestre, entreprenører og andre inden for VA-branchen på hovedkontoret i Aalborg.

Indhold fra partner

Virksomhedsdrift

Stærkt samarbejde omkring industri VVS

Lolks Industrial Services har valgt Sanistål som leverandør af industri VVS – her får de både adgang til et meget bredt sortiment, høj leveringssikkerhed og god sparring omkring deres projekter.

Indhold fra partner

Grenaa er Årets Sanistål-Butik

Saniståls butik i Grenaa er årets modtager af den eftertragtede pris. Butikken præsterer rigtig flot på alle parametre, hvilket bl.a. skyldes en særdeles proaktiv forretningschef.

Indhold fra partner

Virksomhedsdrift

Spar ressourcer med StockMaster industriautomater

Langt den største del af omkostningerne ved forbrugsvarer ligger i selve håndteringen. Og her er store besparelser at hente med en StockMaster-løsning

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

Forebyg oversvømmelser og fugtskader

Plastmo har udviklet en faskine, der nedsiver regnvand hurtigere og samtidig kræver mindre gravearbejde. Derudover har den markedets største sideareal i forhold til volumen og skal ikke pakkes ind i fiberdug.

Indhold fra partner

Virksomhedsdrift

Sanistål sælger sin bilindretningsforretning til Modul System

Sanistål sælger sin bilindretningsforretning til Modul System pr. 1. februar 2015. Sanistål vil fortsat sælge bilindretning, men nu kommer det til at ske i et langt stærkere setup med Modul System som partner.

Indhold fra partner

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere