Nyhedsarkiv

Sanitet

GROHE trykplader - mindre, flottere og mere personlige end før

GROHE lancerer en ny serie af trykplader, som er fysisk mindre end hidtil, og som samtidig er flotte og et godt komplement til det moderne badeværelse. Serien byder på tre forskellige designs - Nova-, Arena og Skate Cosmopolitan S.

Indhold fra partner

Sanitet

Case: GROHE Colours farvede armaturer vinder ind på danske hoteller

Farvede armaturer vinder indpas i hoteller hvor design, kvalitet, eksklusivitet og ikke mindst øget bæredygtighed og komfort er i fokus.

Indhold fra partner

Sanitet

Case: GROHE Vand- og Energitjek på Tørring Gymnasium giver en mere bæredygtig og energieffektiv institution.

Tørring, Hedensted Kommune, Midtjylland

Indhold fra partner

Sanitet

GROHE Red 2.0 - kogende vand på et øjeblik

Forestil dig, hvis du kunne spare tid, energi og plads i køkkenet - alt på én gang.

Indhold fra partner

Sanitet

GROHE vinder pris for CSR-engagement

GROHE tog førstepladsen i kategorien ’virksomheder med 1000+ medarbejdere’ på det grundlag, at bæredygtighed er et grundlæggende element i virksomhedens strategi.

Indhold fra partner

Branchen

Danskernes drikkevaner på arbejdspladsen

I samarbejde med Megafon har Grohe A/S udarbejdet en rapport der ser nærmere på danskernes drikkevaner på arbejdspladsen

Indhold fra partner

Sanitet

Strib Efterskole sparer vand og penge i stride strømme

Da Strib Efterskole ved Lillebæltsbroen skulle renovere skolens badeværelser, valgte de at investere i vandbesparende produkter fra Grohe. I dag sparer skolen mere end 600.000 liter vand om året.

Indhold fra partner

Sanitet

GROHE SmartControl - alt i én kasse

GROHE SmartControl indbygningssæt indeholder alt det du skal bruge for at få en fantastisk bruseoplevelse som ovenikøbet er minimalistisk, rengøringsvenlig og ikke mindst utroligt flot.

Indhold fra partner

Sanitet

Undgå en iskold velkomst med GROHE Sense Guard

Frostskader sker oftest i rum, der ikke anvendes eller kontrolleres med jævne mellemrum f.eks. en kælder eller weekend- og ferieboliger.

Indhold fra partner

Sanitet

GROHE SmartControl - skru op for nydelsen

GROHE SmartControl tager din bruseoplevelse til et helt nyt niveau. Ligesom en DJ har fuld kontrol over sin mixerpult, har du nu også fuld kontrol over din badeoplevelse.

Indhold fra partner

Sanitet

GROHE Blue Home – bæredygtigt drikkevand

Med den seneste innovation GROHE Blue Home får du den nemme, miljøvenlige måde at nyde rent og forfriskende vand på – filtreret, afkølet og med brus – lige direkte fra vandhanen derhjemme.

Indhold fra partner

Sanitet

GROHE Essence - diskret elegance

Diskret elegance

Indhold fra partner

Branchen

Danmarks Bedste VVS- og Energilærling 2016

I uge 5 kæmpede lærlingen fra Søberg VVS, Henrik Bull, sig til en førsteplads da Danmarksmesterskaberne i Skills løb af stablen i Fredericia.

Indhold fra partner

Byggeri

Store ideer til små køkkener

Som hjemmets centrum, er køkkenet samlingspunktet for samvær, madlavning og spisning med familien. Når pladsen er begrænset kræver det smart planlægning at skabe et multifunktionelt og æstetisk tiltalende køkken.

Indhold fra partner

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere