Nyhedsarkiv

Branchen

VELTEKs årsdag samlede branchen omkring bæredygtigt byggeri

Med Clement Kjersgaard som moderator blev tempoet til VELTEK årsdag sat højt fra første minut. 105 deltagere var mødt op til en eftermiddag med spændende indlæg om bæredygtigt byggeri og netværk på Severin i Middelfart.

Indhold fra partner

Branchen

VELTEK Varme opstarter branchestatistik på olie- og gaskedler, varmepumper og gulvvarmesystemer

To opstartsmøder i VELTEK Varme inden for kedler og varmepumper samt gulvvarmesystemer har betydet, at der fra Q1 2021 bliver ført branchestatistik i alle VELTEKs fagsektioner. Alt sammen leveret til medlemmerne i VELTEKs eget krypterede statistiksystem.

Indhold fra partner

Intelligente installationer

Energirenovering af bygningsmassen på vej? – lad os hæve lixtallet denne gang!

VELTEK roser den politiske ambition om en grøn genstart af økonomien, når Coronakrisen er aftaget. Men denne gang skal vi kigge væk fra klimaskærmen, når vi taler om energirenoveringer og i stedet satse på de tekniske og intelligente installationer.

Indhold fra partner

Branchen

Skarpt digitalt fokus på VELTEKs årsdag

VELTEK griber fat om digitaliseringen i den tekniske branche og ser den fra forskellige vinkler. Oplæg fra IBM, HD Lab, Dansk Industri og Lemvigh-Müller og paneldebat styret af TV 2 Nyhedernes Cecilie Beck sætter rammen for et udbytterigt og fagligt relevant arrangement.

Indhold fra partner

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere