Nyhedsarkiv

El-materiel

Bæredygtighed, belysning og bare-god-stemning

Messen El & Teknik i Odense den 3.-5. maj bar præg af gensynsglæde, kvalificeret faglig dialog, bæredygtighed i alle dimensioner og masser af tekniske nyheder.

Branchen

VVS'21 er udsolgt

Arrangørerne bag Skandinaviens største VVS-messe kan melde alle stande udsolgt til VVS'21 i oktober. Opbakningen til årets messe på Odense Congress Center ses også tydelig allerede nu blandt de besøgende.

Branchen

Ventilation og vvs oplever vækst under corona, mens el oplever fald

Velteks beregninger om tallene for Q2 2020 viser, at el-branchen oplever et fald i omsætningen efter første halvdel af 2020. Men sådan så det også ud sidste år.

Branchen

207 udstillere er klar til VVS’19

Efter en rekordbrydende VVS’17-messe med hensyn til både udstillere og besøgstal, kunne VVS’19 tidligt melde alt udsolgt. 207 udstillere er således klar, når dørene åbner for Danmarks største VVS-messe i Odense Congress Center den 8-10. maj.

Branchen

Puk Spencer fejrer 25 år hos Lindab

Formanden for Veltek Ventilation og salgsdirektør i Lindab, Puk Spencer, har været en fast del af en mandsdomineret ventilationsbranche hele sit arbejdsliv. Nu fejrer hun 25 års jubilæum hos Lindab.

Branchen

El & Teknik-messe med hovedvægt på faglighed

Når El & Teknik-messen for syvende gang slår dørene op 15-17. maj bliver det med et program spækket med faglighed og mindst 165 stande. Messen regner med ca. 8.000 besøgende, og i år er der lagt op til at kræse ekstra meget for deres videbegærlighed. Det sker med et tætpakket program, hvor specialister går i dybden med en lang række aktuelle emner.

Byggeri

Indspark: Store energibesparende potentialer i de tekniske installationer

Indeklima

Indspark: Sundt indeklima kan opnås gennem intelligente løsninger i byggerierne

El-materiel

Standpladser til El & Teknik ’18 bliver revet væk

Det kniber med ledige kvadratmeter til forårets El & Teknik-messe i Odense Kongrescenter. Alle standpladser i den store Hal C er allerede udsolgt, og der er kun få pladser tilbage i Hal A.

Branchen

Varmepumper, solceller og elbilopladning

Den grønne omstilling vil dominere billedet på messen El & Teknik i Odense Congress Center den 3. til 5. maj. Det gælder særligt varmepumper, solceller og opladning af elbiler. Men intelligente bygningsinstallationer og fremtidens medarbejdere vil også sætte sit præg, ligesom der er en ny tendens til, at producenter tænker installatørers effektivitet ind i design og leverancepakker.

Branchen

EL & TEKNIK messen bliver flyttet til maj 2022

Arrangørerne er blevet tvunget af covid-19 restriktioner til at aflyse messen den 26. – 29. januar 2021 i Odense Congress Center. Der er tale om EL & TEKNIK 2020, som oprindelig skulle have været afholdt i maj 2020, men som arrangørerne i foråret fik flyttet til januar 2021.

Branchen

Nyt legat skal promovere talenters eltekniske idéer

Den eltekniske sektion i Veltek opretter et årligt legat til at støtte eltekniske talenter under uddannelse, der har idéer til løsninger, som kan forbedre energiforbrug eller skabe vækst.

Branchen

Indspark: Se de digitale muligheder frem for begrænsninger

Branchen

8.488 besøgte El & Teknik 2018

Antallet af besøgende på El & Teknik blev det højeste siden 2012.

Branchen

El & Teknik 2018 kigger på elbranchen nu og i fremtiden

Efteruddannelse af elektrikere, digitalisering i branchen, potentialerne ved loT-installationer i byggeriet og problemer med kopiprodukter. Det er nogle af de emner, der bliver diskuteret i Fagligt Forum på El & Teknik 2018.

Branchen

El & Teknik 2018 er næsten udsolgt

Hvis man vil være udstiller på El & Teknik 2018 skal man til at rubbe neglene. Veltek melder, at to ud af tre haller er udsolgt.

Branchen

Veltek har etableret en varmesektion

Efter et halvt års arbejde, har Veltek fået en varmesektion. Det skal både styrke organisationen og samarbejdet med politikerne.

Varme og køling

Stor opbakning til selvstændig varmesektion i Veltek

Veltek oplever stor interesse fra producenter og leverandører for at oprette en selvstændig varmesektion i organisationen. Sektionen forventes oprettet inden årets udgang.

Branchen

Varmepumper og vandbehandling – klima og komfort hitter på VVS-Messen ’21

Selvom det i en periode har været udfordrende at mødes fysisk, så har udviklingen i vvs-branchen bestemt ikke stået stille. Det understreger de første dage af VVS'21, hvor særligt komfort og klima fylder godt op.

Indeklima

Der skal ren luft ind i skoleklasserne

Indeklimaet er katastrofalt ringe i langt de fleste folkeskoler . Det vurderer organisationerne TEKNIQ Arbejdsgiverne, Blik & Rørarbejderforbundet og Veltek, og de præsenterer derfor sammen med en række aktører og organisationer forslag til konkrete tiltag, som kan bringe frisk luft ind i klasselokalerne.

Branchen

Veltek: VVS-messen højner det faglige niveau i branchen

Det er vigtigt at holde sig opdateret på den branche, man arbejder i. Det understreger direktøren for Veltek, som fremhæver en række gode grunde til at både udstillere og besøgende bør komme på VVS'19.

Intelligente installationer

Indspark: Intelligente installationer flytter elforbruget

Branchen

800 studerende indtager El & Teknik

Studerende fra elektriker-, elinstallatør- samt energiteknologuddannelser over hele landet besøger El & Teknik 2018 på messens åbningsdag.

Energi

Flyt opsparingen fra madrassen til energirenoveringer

Der er bedre økonomi i at bruge opsparingen på at reducere energiforbruget end i at lade pengene samle støv i madrassen eller i banken. Det fastslår en ny rapport.

Branchen

Sociale medier kan gøre messe til en større succes

Nedtællingen til Danmarks største elfagmesse, El & Teknik 2018 i maj, er for alvor i gang. Udstillere inspireres til at benytte sociale medier som supplement til almindelig markedsføring.

Branchen

Nyt samarbejde mellem Veltek og Installatør-medierne

Fremover kan du læse klummer fra Veltek i Magasinet Installatør og på installator.dk.

Branchen

Veltek indkalder varmebranchen til dialogmøde

Brancheforeningen Veltek inviterer virksomheder beskæftiget inden for individuel opvarmning af bygninger til dialogmøde.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere