Nyhedsarkiv

Branchen

Kom og mød os på Ajour 2019

Du finder os på stand 3409, og vi glæder os til at mødes og få en snak med dig. Her kan vi tage en snak om tætninger omkring metalrør, hvis svejsning ikke er løsningen. Mange kundecases viser, at man kan spare tid ved anvendelse af fx. Roxtec SPM™, som er klasse A godkendt, tåler kortvarigt vandtryk op til 1 bar og gastryk på 0,67 bar.

Indhold fra partner

Branchen

Roxtec løste de tekniske udfordringer med designet

Danyard, som servicerer superyachter, bygger og renoverer avancerede yachter i kompositmaterialer. Til det 240 fod lange M/Y Princess Mariana brugte de mere end 1.000 Roxtec kabel- og rørgennemføringer!

Indhold fra partner

Branchen

En oversvømmet elektrisk transformerstation. En nedslidt pumpe.

En oversvømmet elektrisk transformerstation eller endnu en kortslutning i el-installationen...

Indhold fra partner

Roxtec UG™ tætning - nu med plads til jordleder

Flere og flere kunder efterspørger en løsning til at føre jordkabel og forsyningskabler i samme tætning. Derfor introducerer vi en H4-tætning til dette formål.

Indhold fra partner

Roxtec løsninger

Læs her om Roxtec R-gennemføringer eller RS-tætninger med adaption sleeves, der muliggør hurtig tætning omkring kabler, uden behov for svejsning.

Indhold fra partner

Roxtec Transit Designer

Se, hvor hurtigt, sikkert og nemt det er at designe multikabel- og rørgennemføringer. 20.000 brugere over hele verden.

Indhold fra partner

Branchen

Installationsvirksomheden Elinco vælger Roxtec tætningsløsninger af flere årsager

Roxtec tætningsløsninger bliver ofte foretrukket istedet for kabelforskruninger. Det skyldes blandt andet at Roxtec tætningsløsninger er fleksible, når der senere i en løsning skal tilføjes flere kabler.

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

Se spændende EMC-tætningsløsninger fra Roxtec

Vil du gardere mod elektromagnetisk interferens (EMI) og elektromagnetiske impulser (EMP)? Se hvor nemt det er at installere vores EMC-tætningsløsninger

Indhold fra partner

El-materiel

Roxtec præsenterer tætningsløsninger på WindEurope Offshore 2019 i København den 26. - 28. november

På WindEurope Offshore 2019 i København vil Roxtec-eksperter fra 14 lande forklare, hvorfor og hvordan vores innovative tætningsløsninger kan sikre så mange vindmølleparker rundt om i verden.

Indhold fra partner

Branchen

Hands-on installationstræning i Storbritannien

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

Brug E-handelsplatformen når du vil

Flere og flere vælger at købe online! Gør som dem, når du ved, hvilke produkter, du har brug for.

Indhold fra partner

Branchen

Roxtec skaber vækst via e-handel

”Vi fokuserer på at øge tilgængeligheden af vores sikkerhedsprodukter” fortæller Magnus Holmberg, Executive Vice President Global Sales hos Roxtec International AB. Og han uddyber ”som kunde hos os skal det være enkelt og fleksibelt at få service og handle med os”.

Indhold fra partner

Caverion bruger Roxtec for at undgå svejsning

Indhold fra partner

Branchen

Kabel- og rørtætninger til biovidenskabelige anlæg

Forebyg lækager og kontaminering med Roxtecs nye tætningsløsninger.

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

Roxtec sikrer bedre totaløkonomi uden overraskelser

Virksomheder kan sikre sig en bedre totaløkonomi med mindre vedligehold, større sikkerhed og fleksibilitet ved at arbejde med Roxtecs løsninger i deres installationer. Roxtec er med på Automatik 2018.

Indhold fra partner

El-materiel

Når vand og skadedyr trænger ind i rørledningerne under terræn

Producenten af produkter til personlig pleje Kimberly-Clark oplevede problemer med oversvømmelse og skadedyr, da de byggede bygningen til den nye elektriske mellemspændings transformerstation på deres fabrik i delstaten Tlaxcala. Det var vigtigt at anvende bedre tætningsprincipper for at garantere sikkerhed og kontinuerlig drift.

Indhold fra partner

Branchen

Få bevis på din viden hos Roxtec

Indhold fra partner

Branchen

Roxtec Denmark Aps og Solar A/S indgår nyt samarbejde

Roxtec Denmark Aps og Solar A/S har netop indledt et samarbejde om salg og distribution af tætningsløsninger til kabel- og rørgennemføringer. Det betyder, at alle Solars industrikunder nu har adgang til Roxtecs unikke produkter med dag-til-dag-levering.

Indhold fra partner

El-materiel

Optimer din design-arbejdsgang ved at bruge vores BIM-objekter i dine projekter

BIM (Building Information Modeling) er en intelligent 3D-modelbaseret proces, der giver arkitekter, ingeniører og byggepersonale indsigt og værktøjer til mere effektivt at planlægge, designe, konstruere og styre bygninger og infrastruktur.

Indhold fra partner

Byggeri

God byggeøkonomi i tætte rør- og kabelgennemføringer til hospitaler m.m.

Indhold fra partner

Branchen

Ny Knock-out-sleeve

Roxtecs nye Knock-out sleeve bevarer de unikke funktioner i den eksisterende sleeve og tilføjer nye, som gør den ideel til bygningskonstruktioner og præfabrikerede shelters og teknik-huse. Sleeven er nu tilgængelig og kan tilpasses til forskellige vægtykkelser og kan sammenkobles for pladsbesparelse.

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

Opnå sikerhed med Roxtec og beskyt dine gennemføringer mod EMI/EMP

Test af egenskaberne for afskærmning er afgørende ved udvikling af Roxtec kabel- og rørgennemføringer for at sikre pålidelig beskyttelse mod EMI, elektromagnetisk interferens, samt EMP, elektromagnetiske impulser.

Indhold fra partner

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere