11.02.2022  |  EL  |  Belysning

Nytænkt belysning i akustikpaneler

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nyt design af LAMEL-LED til integreret lys i akustikpaneler

Det danske brand green:ID præsenterer nu en nytænkt udgave af LAMEL-LED, som er udviklet til integreret lys i de populære træpaneler / akustikpaneler.
I modsætning til de fleste belysningsløsninger til trælameller giver de nye LAMEL-LED lysskinner fra green:ID mulighed for at integrere de tynde sorte skinner med mørk cover i filten mellem lamellerne. LAMEL-LED skinnen er produceret i farve og mål, som passer præcist til integrering mellem lamellerne.  
Det mørke cover gør, at skinnerne ikke er særlig synlige, når lyset er slukket, men når lyset er tændt, vises det som en fin lysstreng. Dermed opnås der et stilrent og neutralt look og dekorativt lys på samme tid.


Flere monteringsmuligheder
LAMEL-LED lysskinnerne kan monteres både lodret og vandret, og de giver ligeledes mulighed for at designe lyset efter ønsker og behov.
 
På billederne ses to forskellige løsninger med de nye LAMEL-LED lysskinner.
Den ene montering er hvor lysskinnerne er monteret lodret i panelerne. Her er lysskinnen ført igennem panelerne fra top til bund, men selve LED-strippen er kortet, således lyset ikke er gennemgående – kun fantasien sætter grænser for lysmønster.

En anden løsning er at montere dem vandret, som her er gjort i en sengegavl, hvor LAMEL-LED lysskinnen er monteret vandret.

Selve LED-strippen i skinnen er en COB strip, som grundet selve opbygningen giver et yderst ensartet og smooth lys.

KLIK HER og se de nye LAMEL-LED løsninger


Flere udgaver af LAMEL-LED
Ecofoss tilbyder også en anden udgave af integreret lys til akustikpaneler. Ved denne løsning udskiftes en af lamellerne med en LAMEL-LED profil, som har samme bredde som selve lamellerne. 
Med denne løsning får man en profil som er mere synlig, også når den er slukket. Derimod opnår man mere lys, og man kan lave det med fuld kelvin- og farvestyring.

KLIK HER og se alle udgaverne af LAMEL-LED

Mere fra Ecofoss/Green:ID

Ecofoss/Green:ID

https://www.ecofoss.dk/da/

Visionen for gren:ID sortimentet er innovative og tildels unikke produkter, som dækker behovet for LED belysning til industri- og erhvervsbygninger mv. I produktudviklingen er der også stort fokus på optimeret montering, som man som installatør sparer mest mulig tid ved montering af produkterne, samtidig med man har et pålideligt produkt og et tilg…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere