04.05.2022  |  EL  |  Belysning

Nytænkt belysning i akustikpaneler og Troldtekt-lofter

Indhold fra partner Hvad er dette?

På EL & TEKNIK messen præsenterer Ecofoss nytænkte belysningsløsninger fra green:ID

Ecofoss er i disse dage tilstede på EL & TEKNIK messe, som er Danmarks største elfagsmesse.

På vores stand C-5158 præsenterer vi bl.a. nytænkte belysningsløsninger fra green:ID 


Nytænkt belysning i akustikpaneler

Ecofoss præsenterer nytænkt udgave af LAMEL-LED fra green:ID. Denne løsning af LAMEL-LED er udviklet til integreret lys i de populære akustikpaneler/træpaneler.

I modsætning til de fleste belysningsløsninger til akustikpaneler, giver de nye LAMEL-LED lysskinner fra green:ID mulighed for, at integrere de tynde sorte skinner med mørk cover i filten mellem lamellerne.
LAMEL-LED skinnen er produceret i farve og mål, som passer præcist til integrering mellem lamellerne. Det mørke design gør, at skinnerne blender flot ind i lamellerne uden at fremstå synlige eller bryde overfladelooket, når lyset er slukket. Når lyset derimod er tændt, fremstår skinnen som en fin og enkle lysstreng, som giver et flot og dekorativt lys.

KLIK HER og se mere om nytænkt LAMEL-LED til akustikpaneler 

Flere udgaver af LAMEL-LED
På messen vil Ecofoss også præsentere en anden udgave af integreret lys i akustikpaneler.
Denne løsning bruges decideret som belysning med større lysstyrke og flere lysformer i rum, hvor akustikpanelerne er anvendt som loftbeklædning. Ved denne løsning udskiftes en af lamellerne med en LAMEL-LED profil, som har samme bredde som selve lamellerne. 
KLIK HER og se mere om nytænkt LAMEL-LED til akustikpaneler 

Unikke og innovative LED lysskinner tilpasset Troldtekt-lofter
På messen præsenterer Ecofoss ligeledes de unikke LED lysskinner, som er green:ID´s egenudviklede lysskinner designet til montering i Troldtekt-lofter. Disse LED lysskinner tilfører et minimalistisk og stilrent look, idet de monteres uden at bryde overfladen på Troldtekt-pladerne, som man normalt gør ved bl.a. indbygningsspot.

green:ID LED lysskinnerne til Troldtekt findes både i 60 cm. og i 120 cm. samt i flere forskellige varianter med dæmp og kelvin-regulering.

KLIK HER og se mere om de unikke design LED lysskinner til Troldtekt

Mere fra Ecofoss/Green:ID

Ecofoss/Green:ID

https://www.ecofoss.dk/da/

Visionen for gren:ID sortimentet er innovative og tildels unikke produkter, som dækker behovet for LED belysning til industri- og erhvervsbygninger mv. I produktudviklingen er der også stort fokus på optimeret montering, som man som installatør sparer mest mulig tid ved montering af produkterne, samtidig med man har et pålideligt produkt og et tilg…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere