10.03.2023  |  EL  |  Belysning

NYTÆNKT belysning til systemlofter

Indhold fra partner Hvad er dette?

GREEN:ID T-SKINNE LED-SYSTEMET ER NY, INNOVATIV BELYSNING TIL SYSTEMLOFTER

T-skinne LED til systemlofter 

Systemlofter er et velkendt og ofte anvendt loftsystem, som ofte opsættes i erhverv og detail. I denne type loftsystem ses det ofte, at der er anvendt traditionelle paneler som belysning.

Som et nyt alternativ til belysning i disse loftsystemer, har green:ID designet T-skinne LED, som er et nytænkt LED-system til anvendelse i disse systemlofter.
Med T-skinne LED systemet opnår man ikke blot god belysning, men også et flot, moderne og nyskabende udseende i de traditionelle lofter. 


Smart og enkelt koncept
T-skinne LED konceptet er enkelt og består af lysskinner i enten 60 eller 120 cm. version og der er power-boxe, som passer til 6 stk. 60 cm. eller 3 stk. 120 cm. skinner.

Selve skinnen i systemloftet skiftes til denne skinne med LED lyskilde indbygget nedenunder, så man kan lave skjult ledningsmontering over loftet.

Power-boxen er designet til nemt at kunne klikkes på oversiden af tværgående skinner, og det hele samles med forlængerkabler fra lysskinner til power-box.

 Se mere om det nytænkte T-skinne LED koncept her

Mere fra Ecofoss/Green:ID

Ecofoss/Green:ID

https://www.ecofoss.dk/da/

Visionen for gren:ID sortimentet er innovative og tildels unikke produkter, som dækker behovet for LED belysning til industri- og erhvervsbygninger mv. I produktudviklingen er der også stort fokus på optimeret montering, som man som installatør sparer mest mulig tid ved montering af produkterne, samtidig med man har et pålideligt produkt og et tilg…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere