29.09.2021  |  VVS  |  Sanitet

Nyt armatur designet af Barber Osgerby

AXOR præsenterer nu flere produkter i badeværelseskollektionen AXOR One til håndvask, badekar og bruser.

De britiske designere Edward Barber og Jay Osgerby fortolker en velkendt arketype på ny – for mere klarhed og bedre funktioner i AXORs badeværelseskollektion AXOR One. Armaturet i kollektionen byder på en ny betjening i form af den videreudviklede Select-teknologi, hvor man ved at trykke alt-i-et-grebet ned åbner eller lukker man for vandet, og ved at dreje det justeres temperaturen.

”Hvordan udfordrer man arketyperne? Ved at stræbe efter kunst, videnskab, opfindelse og interaktion. AXOR One vækker mindet om vand i os men åbner døren til en ny måde at styre det på, der er meget mere præcis og raffineret”, fortæller Edward Barber og Jay Osgerby.

Designet findes i krom, mat sort samt AXOR FinishPlus overflader.

Kollektionsoversigt

AXOR One sortimentet omfatter 31 produkter, herunder 1-huls, 2-huls og 3-huls håndvaskarmaturer, armaturer til vægmontering, en gulvstående karsøjle med håndbruser og AXOR One termostatmoduler til badekar eller bruser. Udvalget af bruseprodukter tæller hovedbrusere, der kombinerer stråletyperne Rain og PowderRain, en håndbruser med PowderRain samt en Showerpipe og et brusersæt, der takket være den integrerede slangetilslutning fremstår klare og enkle.

De nye AXOR One armaturer er godkendt til drikkevand i Norden og klar til salg.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere