30.09.2019  |  EL  |  Byggeri

Nyt centralt hotel i København får teknikken installeret af Caverion

Caverion har underskrevet en aftale med MBG Entreprise om levering af de tekniske installationer til et nyt hotel for Scandic i København. Aftalens værdi oplyses ikke.

Det bliver teknikentreprenøren Caverion, der skal stå for teknikken i et nyt Scandic-hotel centralt i København.  

“Det er en speciel bygning at renovere, og det er meget spændende at bygge et nyt hotel midt i København. Vi ser frem til et tæt samarbejde med Caverion om dette projekt”, siger adm. direktør Mikkel Birch Gormsen, MBG Entreprise.

Det 100 værelser store Scandic-hotel bliver omdannet fra en kontorbygning og ligger midt i København tæt på Nørreport Station. Hotellets design er inspireret af boutique-hoteller og indeholder restaurant og skybar med udsigt over byen.

“Vi er stolte af at være valgt til dette projekt og spændte på at deltage i renoveringen i den meget centralt beliggende bygning. Vi glæder os til samarbejdet med MBG Entreprise og de andre leverandører”, siger Carsten Sørensen, adm. direktør, Caverion Danmark.

Caverion leverer projektet i henhold til DGNB-certificeringen sølv, som er en bæredygtighedskvalifikation for såvel materialer som de faglige leverancer. Projektet i den 3.000 m2 store bygning er begyndt, og Caverion afslutter arbejdet i november 2020.

Hotellet åbner efter planen i slutningen af 2020.

- JKK

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere