30.09.2019  |  EL  |  Byggeri

Nyt centralt hotel i København får teknikken installeret af Caverion

Caverion har underskrevet en aftale med MBG Entreprise om levering af de tekniske installationer til et nyt hotel for Scandic i København. Aftalens værdi oplyses ikke.

Det bliver teknikentreprenøren Caverion, der skal stå for teknikken i et nyt Scandic-hotel centralt i København.  

“Det er en speciel bygning at renovere, og det er meget spændende at bygge et nyt hotel midt i København. Vi ser frem til et tæt samarbejde med Caverion om dette projekt”, siger adm. direktør Mikkel Birch Gormsen, MBG Entreprise.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Det 100 værelser store Scandic-hotel bliver omdannet fra en kontorbygning og ligger midt i København tæt på Nørreport Station. Hotellets design er inspireret af boutique-hoteller og indeholder restaurant og skybar med udsigt over byen.

“Vi er stolte af at være valgt til dette projekt og spændte på at deltage i renoveringen i den meget centralt beliggende bygning. Vi glæder os til samarbejdet med MBG Entreprise og de andre leverandører”, siger Carsten Sørensen, adm. direktør, Caverion Danmark.

Caverion leverer projektet i henhold til DGNB-certificeringen sølv, som er en bæredygtighedskvalifikation for såvel materialer som de faglige leverancer. Projektet i den 3.000 m2 store bygning er begyndt, og Caverion afslutter arbejdet i november 2020.

Hotellet åbner efter planen i slutningen af 2020.

- JKK

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere