08.03.2018  |  VVS  |  Sanitet

Nyt Damixa 2018 katalog

Indhold fra partner Hvad er dette?

Til både dem som vil inspirere deres kunder og dem som ønsker det komplette opslagsværk, så er der godt nyt.

Traditionen tro, så har vi også i år publiseret vores års-katalog. Her finder du vores komplette færdigvaresortiment samt måltegningen og tekniske detaljer.

Damixa har leveret dansk kvalitetsdesign siden 1932, og det er vi stolte af. Flere årtiers anciennitet i VVS-branchen, samt vores innovative og kvalitetsbevidste indstilling til skabelsen af et armatuer. Det er en vigtigt kernesag for Damixa.

Det hele munder ud i det nye 2018 katalog, som er et digitalt showroom til det armatur interesseret individ. Kataloget byder på alle vores produkter lige fra køkken, badeværelse, brus og tilbehør. Det visuelle udtryk er vigtig for os, derfor er samtlige produkter repræsenteret i billedeform, hvor det danske design kommer til udtryk. Funktionalitet og miljøbevidste armaturer er en vigtig case for Damixa, derfor er funktionerne nøje beskrevet. så kunderne kan få det bedste armatur til deres hjem. 

Damixas 2018 katalog er det ultimative opslagsværk i papirformat - perfekt til reolen eller firmabilen. Begge kataloger kan bestilles i fysisk eksemplar hos vores kundeservice på chatten, via e-mail eller telefon. 

http://www.e-pages.dk/damixa/20/html5/ - Eller blot læses direkte på vores hjemmeside. 

Mere fra FM Mattsson Mora Group

FM Mattsson Mora Group

www.damixa.dk

Websider:    www.damixa.dkwww.fmmattsson.dk        www.moraarmatur.dk Damixa, FM Mattson og Mora er de kendte armaturbrands, der tilsammen udgør FM Mattsson Mora Group Danmark. Gruppen er Nordens førende producent af armaturer, og sælger, fremstiller og produktudvikler vandhaner og termostater af højeste kvalitet og med nordiske rødder. Den 15…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere