08.03.2022  |  EL  |  Belysning

Case: Nyt domicil i Ringe med energibesparende LED belysning

Indhold fra partner Hvad er dette?

Belysning der matcher byggeriets moderne linjer og samtidig bidrager til et godt arbejdsmiljø og et lavt energiforbrug.

Nyt domicil

Inwave har i samarbejde med Espe & Gestelev Elforretning leveret belysning til TOFT Entreprise A/S nye flotte hovedsæde.

Med investeringen i LED armaturer har TOFT Entreprise A/S fået en effektiv og vedligeholdelsesfri kontor- og lagerbelysning i flot design, der både passer til byggeriets moderne linjer og samtidig bidrager til et godt arbejdsmiljø og et lavt energiforbrug.

Kontorbelysning
Her faldt valget på Inwaves prisvindende linjearmatur SHIFT. Et smalt og elegant LED armatur med flot finish i ekstruderet aluminium. Friis & Moltke design samt modtager af iF Design Award og Red Dot Award.

Klik her og se de forskellige varianter af SHIFT

Lagerbelysning
I lagerhallen har de med NOVA MAX fået et ekstremt effektivt højloftsarmatur. Med 160Lm/W opnås en yderst energibesparende belysning.

Klik her og læs mere om NOVA MAX

Mere fra Inwave ApS

Inwave ApS

https://inwave.dk/

Inwave er et ambitiøst belysningsfirma som har eksisteret siden 2004. Vi arbejder sammen med rådgivende ingeniører, arkitekter og installatører omkring projekbelysning indenfor alle typer af private og offentlige virksomheder. Vi projekterer komplette belysningsanlæg, hjælper med lysberegning og energioptimering samt rådgiver omkring lystekniske krav og lovgivning i forhold til belysning. Vi har e…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere