30.10.2019  |  EL  |  Byggeri

Case: Nyt domicil på vej til transportvirksomhed

Indhold fra partner Hvad er dette?

Projekt ”Alex Andersen Domicil” er navnet på det nybyggeri, som MJT Bygherrerådgivning er i gang med at opføre for transportvirksomheden, Alex Andersen Ølund A/S, der er et af Danmarks førende logistikvirksomheder med ekspertise i transport af blomster, frugt og grønt og andre temperaturfølsomme gods af enhver art.

Opførelsen af det nye byggeri er ikke helt fremmed for Alex Andersen Ølund A/S, der tidligere på året, fik indviet to helt nye terminal- og administrationsbygninger i både Århus og Odense, hvilket MJT Bygherrerådgivning ligeledes stod i spidsen for – men denne gang er det dog med RIB A/S med ombord.

RIB A/S har i tæt samarbejde med MJT Bygherrerådgivning skræddersyet en IKT-løsning, som indeholder de digitale værktøjer, der skal være med til at understøtte alle projektets faser, og dermed sikre optimerede processer og et bedre overblik. Løsningsforslaget består konkret af Byggeweb Projekt, Byggeweb Capture, Byggeweb Digital Aflevering og Byggeweb Budget.

”Alex Andersen Domicil” forventes færdigt i 2020, og vi ønsker både MJT Bygherrerådgivning og Alex Andersen Ølund A/S held og lykke med projektet.

Følg RIB A/S på LinkedIn og hold dig opdateret på de seneste nyheder inden for byggebranchen.

Mere fra RIB A/S

RIB A/S

www.rib-software.dk

Hos RIB brænder vi for at gøre byggeriet bedre. Vores klare målsætning er at hjælpe byggebranchen med at opføre, overlevere og drive byggerier optimalt og uden fejl.Hvert år koster fejl og forsinkelser i byggeriet milliarder af kroner. Det resulterer i mindre indtjening og forringet produktivitet.Vi ønsker at hjælpe byggeriet til at blive en avanceret branche, hvor digitale værktøjer og integreret…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere