01.08.2012

Nyt drift- og vedligeholdelsessystem til installationsbranchen

Calwin A/S har udviklet et nyt system til vvs- og elbranchen. Systemet letter arbejdsgangen for installatørerne, da det samler alle disciplinerne i drift- og vedligeholdelsesarbejdet.

Installationsbranchen har fået et nyudviklet drift- og vedligeholdelsessystem. 

Systemet hedder Drive, og det samler alle disciplinerne i drift- og vedligeholdelsesarbejdet i ét komplet system. Det er IT-firmaet CalWin A/S i Odense, der står bag det nye system, som på mange måder byder på nytænkende og smarte faciliteter.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Hvordan fungerer systemet?
Drive-systemet er et komplet drift- og vedligeholdelsessystem. Det indeholder drift- og vedligeholdelsesvejledninger samt data på alle de normalt anvendte komponenter i henholdsvis vvs- og el-branchen. Herudover kan brugerne let oprette egne komponenter, hvis det ønskes. De ønskede komponenter skal blot vælges i kartoteket, og drift- og vedligeholdelsesvejledningerne udføres derefter automatisk.

Skabt på baggrund af et kundeønske
Drive er blevet skabt på baggrund af henvendelser fra vvs- og el-installatørerne. De mange ønsker og idéer til et enkelt drift- og vedligeholdelsessystem blev samlet og struktureret, og resultatet er det nye Drive system. Systemet er således udviklet af fagfolk til fagfolk.

Sætter nye standarder
Systemet sætter nye standarder for drift- og vedligeholdelse i installationsbranchen. Dels er systemet særdeles let at anvende, dels sikrer systemet at alt huskes, og dels præsenteres det færdige arbejde flot og præsentabelt over for kunderne. I programmet er endvidere indbygget en lang række smarte og nyttige funktioner, så drift- og vedligeholdelsesarbejdet udføres med et minimum forbrug af tid.

- OWG

Mere fra redassistent@horisontgruppen.dk

redassistent@horisontgruppen.dk

  • Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere