09.04.2019

Nyt fra ELMA: NaviTek IE kobber og fiber fejlsøgningstester for industrielle Ethernet netværk

Indhold fra partner Hvad er dette?

NaviTek IE kobber og fiber fejlsøgningstester for industrielle Ethernet netværk

NaviTEK IE fra Elma Instruments er en tester til idriftsættelse, forebyggende vedligeholdelse og fejlfinding af industrielle PROFINET Ethernet netværk samt standard Ethernet IP-netværk. NaviTEK IE er designet til at forenkle processen, og identificere netværksknudepunkter og konfiguration uden at kræve en PC og specialsoftware. Et let forståeligt ”sundhedskontrol” system identificerer potentielle problemer, før de bliver netværksfejl. Find automatisk kabel, netværk eller enhedskonfiguration/-fejl ved et tryk på en knap.

For at bevise, at netværket er blevet indstillet korrekt, kan NaviTEK IE leverer professionelle PDF-rapporter, som kan deles med kolleger og kunder ved hjælp af den gratis IDEAL AnyWare ™ mobil app.

Med NaviTek IE kan man udpege kabelfejl på både kobber og fiberkabler. Der kan desuden nemt konfigureres knudepunkter for løse problemer med tilslutninger. Med ”sundheds” check kan man forhindre netværksfejl, og med hjælp fra event loggen på op til 48 timer kan finde fejlbehæftede enheder. Fejlkonfigurerede enheder findes nemt med NetMAP sammenligningsværktøjet.


Se mere på www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00

Mere fra Elma Instruments A/S

Elma Instruments A/S

www.elma.dk

Elma Instruments A/S er total leverandør af test- og måleudstyr til den professionelle bruger. Vi har mere end 40 års erfaring og leverer til bl.a.: el-, solcelle-, netværk-, VVS-, ventilations-, energi-, termograferings- og autobranchen. Vi har eget service- og kalibreringsværksted og står altid til rådighed for en snak om instrumenter.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere