15.05.2018  |  VENTILATION  |  Indeklima

Nyt hyper-effektivt ventilationsanlæg til parcelhuse

Indhold fra partner Hvad er dette?

Et nyudviklet ventilationsaggregat fra Genvex lægger sig i toppen blandt markedets mest energieffektive og lever op til både BR18 og BR20.

Genvex lancerer nu seneste skud på stammen af højeffektive ventilationsaggregater med varmegenvinding. Det nyudviklede aggregat med navnet ECO 400 er optimeret til brug i parcelhuse, større villaer og erhvervsbygninger på op til 450 kvadratmeter. Samtidig er det fremtidssikret ved at leve op til både BR18 og BR20.

50 % lavere varmetab

For både hus- og virksomhedsejere, der får installeret aggregatet, giver ECO 400 udsigt til en besparelse på op til 3.000 kroner om året. Det skyldes aggregatets høje energieffektivitet, der opnås ved, at dets modstrømsveksler har en temperaturvirkningsgrad på helt op til 96 %, og at dets ventilatorer er forsynet med energibesparende EC-motorer. Dermed er varmetabet for ECO 400 op til 50 % lavere end for tilsvarende aggregater.

Klaus Kjær, Salgschef fra Genvex siger:

”Genvex teknologien har med ECO 400 igen vist sig at kunne levere de allerbedste aggregater på markedet. Teknologien var banebrydende, da vi lancerede det første Genvex aggregat for over 40 år siden, og med produkter som ECO 400 er det tydeligt, at teknologien stadig er førende den dag i dag.”

Kan styres via en app

En anden fordel ved det nyudviklede aggregat er, at det uden problemer kan installeres i uopvarmede rum fx på loftet i en villa.

Endvidere kan det leveres med styring, der muliggør passiv køling med fuldautomatisk bypass, modulerende fugtstyring og kalenderprogram. ECO 400 kan også bestilles med internetgateway, som åbner op for at styre aggregatet via en app på mobiltelefonen.

Let at installere

ECO 400 leveres med Optima 251 automatik og er dermed som øvrige anlæg fra Genvex let at installere. Desuden får installatører og montører, der er kunde hos Genvex, som altid en høj kvalitet af support og service.

Se video her

Læs mere på genvex.dk

Denne artikel er en del af temaet Tema: Ventilation & indeklima

Mere fra Genvex

Genvex

http://www.genvex.com

Genvex er et dansk firma, som er specialiseret i ventilationsanlæg til boliger og mindre virksomheder. Ved hjælp af specialistviden og de nyeste teknologier optimerer vores udviklere hele tiden vores produkter med fokus på energioptimering og varmegenvinding. Alle anlæg er ekstremt kompakte og nemme at montere og servicere. Når du vælger et originalt…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere