07.07.2021  |  EL  |  Belysning

Nyt interessefællesskab for gade-, vej- og udendørsbelysning

Dansk Center for Lys (DCL) er blevet kontaktet af aktører i branchen med ønske om at etablere et forum, hvor man kan drøfte forskellige emner af almen interesse for de forskellige interessenter, der er involveret i ”gadebelysningsbranchen”.

Der er tit tale om store og profilerede projekter, hvor indgående kendskab til andre aktørers virke vil kunne være en stor fordel for alle. DCL tilbyder, indenfor rammerne af DCL’s virke, at etablere et sådant forum.

”Vi ser det som et rigtig interessant initiativ, og vi vil kunne samle alle interessenter/spillere på et neutralt sted. Her vil man under DCL’s vejledning, og i henhold til et tydeligt formuleret adfærdskodeks (Code of Conduct), kunne diskutere ting af almen interesse for alle spillere, således mulige konflikter i kommende projekter i videst muligt omfang kan undgås”, skriver de i en pressemeddelelse.

De inviterer alle interesserede til at melde sig til fællesskabet, der får sekretariat i DCL.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere