07.10.2020  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Nyt kit lover høj brugervenlighed for installationer til køleindustri

Køleindustrien kan forvente at tage et stort skridt frem mod større ydeevne, energieffektivitet og brugervenlighed med ankomsten af det nyligt udviklede Sanhua Electronic Kit.

Sanhua er en af de førende globale aktører indenfor avancerede teknologiløsninger til køleindustrien. Nu er de på markedet med en ny plug-and-play løsning.

Den nye løsning, som har navnet Sanhua Electronic Kit (SEK), har flere fordele. Den omfatter et valg af op til 20 kølemidler og har en kapacitet på op til 16kW. Det skriver internetsiden mepax i en pressemeddelelse.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Det nye "Sanhua Elektronic KIT" indeholder SEC-controller, LPF-elektronisk ekspansionsventil, tryktransducer (med Packard-kabel) og temperatursensor, hvilket tillader en hurtig opstilling af systemet til virtuel anvendelse. Derudover er risikoen for lækage reduceret drastisk, hvilket giver et mere driftssikkert system.

Kunderne kan drage fordel af en reducering af energiforbruget på op til 28 procent sammenlignet med brug af en konventionel termostatisk ekspansionsventil (TXV). Desuden er SEK fuldstændig kompatibel med A2L-kølemidler, mens et helt forseglet ventilhus og en hurtig reaktionstid (for bedre kontrol af kølemidlets glid) bidrager til at give en installation med lav miljømæssig påvirkning.

Produktets kerne

SEK understøttes af en termostatisk ekspansionsventil og magnetventiler i HFC- og HFO-køleanvendelse. Denne komplette og enkle løsning giver større effektivitet i kraft af en mere stabil køleproces med optimal kontrol af overophedning i fordamper, som er både hurtig og nøjagtig. Desuden er der ingen særpræget lyd eller støj, blot jævne åbninger og lukninger, som styres af den seneste stepmotor-teknologi.

Kernen i det nye Sanhua Electronic Kit er SEC-controlleren, som kontrollerer kølesystemets sugeoverhedning ved hjælp af en avanceret PID-algoritme. Inputs omfatter tryktransmitter, temperatursensor og RS485 Modbus (alle modeller er udstyret med en RS485-port til kommunikation).

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere