14.10.2020  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Nyt koncept muliggør dag-til-dag-levering af fleksible UPS-løsninger

Verdenspremiere på et nyt banebrydende koncept muliggør lagerføring af skalerbare og modulopbyggede 3-fasede UPS’er. Eaton og Solar Danmark står bag det nye koncept, som lanceres i oktober.

I oktober lancerer energiteknologikoncernen Eaton og sourcing- og servicevirksomheden Solar Danmark et helt nyt koncept, som gør det muligt at bestille 3-fasede UPS-løsninger med op til 100 forskellige konfigurationer. Konceptet skal gøre det lettere for virksomheder at vælge en UPS-løsning, der passer til det individuelle behov, og som kan skaleres og vokse i takt med opgaven.

”Konceptet skal gøre det lettere for installatører, med dags varsel, at skaffe præcis den 3-fasede UPS, som kunden står og mangler. Dette er efterspurgt af mange og et koncept, som vi længe har arbejdet på at kunne tilbyde vores kunder”, udtaler Ole H. Kraglund, Sales Director, Data & Security, Solar Danmark.

Med det nye UPS-koncept tilbyder Eaton og Solar: 

• Simpel bestilling
• Dag-til-dag-leveringer
• Dag-til-dag opgraderinger og udvidelser

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Konceptet bygges på markedets mest avancerede, energibesparende UPS. Solar supplerer desuden tiltaget med et stærkt hold af specialister.

Det er første gang, at Eaton lancerer denne type koncept på verdensplan, og Solar forventer, at tiltaget vil øge fokus og efterspørgslen på energirigtige UPS-løsninger.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere